maanantai 8. elokuuta 2022

Heinäkuun lopussa olevat keskeneräiset

Tuntuu hieman tyhmältä kopioida tätä listaa, kun mikään ei ole edennyt. Laitetaan lista silti. On sieltä poistunut ne automatkalla aloitetut lapaset sekä jämälankapeitto/huiviasia. Pieniä muutoksia heinäkuussa on siis tapahtunut. 


** Alsta -liivi. 

** Niina Laitinen Reykjavik. Nämä olivat todella lähellä edetä, mutta ei siltikään. 

** Suuri Käsityö Niina Laitisen parhaat lehdestä on kesken kaksi paria: Vadelmavene ja Crocus. Lisäksi jotain muita sukkia saattaa olla kesken. Minä en muuten tiennyt, että tässä lehdessä on 10 uutta mallia ja loput 10 ovat aiemmin julkaistuja. Minulle kaikki olivat silti uusia, sillä en ole Suuren Käsityön tilaaja ollut koskaan enkä ostanut noita lehtiä, niin en ollut törmännyt yhteenkään malliin. 

** Sari Nordlundin Laulu huivi. Tämän suhteen pitäisi ottaa tsemppineulominen ja yrittää. Suunnittelin jopa neulovani kaksi tällaista. En aikarajaa asettanut, mutta jos nyt ensin tämän yhden saisi valmiiksi.

** Omia suunnitelmia / omia malleja. 

** Raitainen kaulahuivi. Olen neulojana sellainen, joka tarvitsee aina "aivotonta ainaoikein" neulomistakin. Joten tällainen tuli aloitettua jämistä, kun toinen jämäpeitto valmistui. Haaveilin näistä langoista toista Coziest memories peittoa, mutta en onneksi aloittanut sellaista. 

Heinäkuussa purin myös "Ilon pisaroita" -mallin, joka ei saanut ikinä toista sukkaa jostain syystä. Lisäksi tästä listauksesta olen unohtanut täysin Coziest memories -peiton, sillä en ole itsekään muistanut, että olen aloittanut joskus sellaisen. Ei siinä ole kuin muutama pala tehtynä, mutta kesken se on silti. Eikä varmaan valmistu ihan pian, joten ehkä sitä ei tässä listassa tarvitse ollakaan. 

Onko sinulla valmistunut jokin ikuisuuskeskeneräinen heinäkuussa? Mitä sinun keskeneräisille kuuluu?

2 kommenttia:

 1. Sehän noissa kokoomajulkaisuissa usein sieppaa, kun samoja malleja kierrätetään useissa julkaisuissa. Nyt olen lopettanut Suuri käsityö- ja Kotiliesi käsityö -lehtien tilaukset ja keskityn jatkossa noihin kokoomajulkaisuihin.
  Minulla on edellisen kuun vaihteesta valmistunut yksi pari sukkia ja yksi huivi. Sukat ovat vielä kuivumassa. Kuvaan kohta. Loput keskeneräiset yritän puristaa tässä kuussa. Ikuisuusufoja en nyt tarkoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja tavallaan ymmärrän, mutta silti vähän harhaanjohtavaa, kun ajattelin että kaikki on uusia. Vaikka eihän toki missään sanottu että mallit olisivat kaikki uusia mutta ei myöskään että aiemmin julkaistuja.

   Poista