keskiviikko 10. elokuuta 2022

Jäätelöarvostelussa: Kingis sitruunalaku

Pitkästä aikaa. Vaikka jäätelöitä on kyllä syöty lähes päivittäin, mutta mikä siinä onkaan, että valitsee aina ne samat omat suosikit. Kingisjäätelökin sen sanoo: Ole avoin uudelle! Tällä kertaa olin, kun napattiin kaupasta jätskit. En ole lakun tai sitruunan suuri fani. Ne ovat kyllä ihan okei, eivätkä ne mitään vihollisiakaan ole. Moni muu maku yltää vain niiden yli. 


Minusta tämä jäätelö oli hyvä. Tykkään Kingis -jäätelöistä lähinnä sen takia, kun niissä on se sydän jäätelön keskellä. Tässä jäätelössä lakusydän. Laku maistui ihan lakulta ja sitruuna oli sitruunaista. Hyvä yhdistelmä tämä on ja varmaan tämän yhdistelmän fanit ovat haltioissaan tästä jäätelöstä. No minä ainakin olisin, jos se olisi ykkössuosikkini! Kingisjäätelöt ovat myös hyviä sen takia, että aina en halua syödä vohvelia (vaan pelkkää jäätelöä) ja kun valitsee puikon niin säästyy vohvelilta. :D Tässä jäätelössä oli muuten tikussa jokin teksti. Olikohan siinä jotenkin näin: Hei, hymyile vastaantulijalle! 

Kuka muistaa 90-luvulta ne jäätelöt (vai mehujäät?) joissa oli peräti vitsi (?) tikussa? Tuli heti nostalginen fiilis, kun näin tässä tikussa tekstiä. Muutenhan en varmaan muistaisi, ja nytkin hämärästi ne.

Semmoinen jäätelöarvostelu. Jäätelönsyönti tuskin loppuu, vaikka syksy tulee. Toivottavasti kohta voi jo alkaa bongata syksyn uutuusjäätelöitä kaupoista. 

Jäätelönmakuista viikkoa! 

PS: Tämän viikon voimassa alennus Anna palmikkolapasiin: Lankajengistä

4 kommenttia:

 1. Täällä yksi lakun ystävä, mutta tuo Kingis-uutuus on jäänyt minulta huomaamatta. Tilanne pitää korjata välittömästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten heti korjaamaan tilanne! :) Kingis -jäätelöitäkin on aika paljon eli ei mikään ihme että on jäänyt huomaamatta.

   Poista
 2. Minähän tykkään juurikin lakusta ja sitruunasta, joten heti ajattelin, että tätä pitää ostatuttaa kaupasta! Ja ihana tuo teksti tikussa👍 Minulla tuli hämärästi mieleen lapsuus ja jokin jäätelö, jonka tikussa oli myös tekstiä, mutta siihenpä se muistaminen sitten päättyykin😅 Mutta jo pelkästään tuon tekstin takia voisi muutaman Kingiksen ostaa😇 T. Irkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten vain jätskikaupoille! :) Joo, jännästi sitä tulee mieleen jostain asiasta jokin lapsuusflashback mutta ei sen tarkemmin. Ne taisi olla Joke -mehujäät joissa oli jokin vitsi tikussa! Tai sitten muistan väärin :D

   Poista