tiistai 16. elokuuta 2022

Kirsi Pehkonen: Uutta elämää Jylhäsalmi

Voi kesä, älä mene pois vielä! Elokuu on minusta vielä kesäkuukausi ja sellaisena sen pidänkin. Haluan vielä lukea ja neuloa rannalla ja puistoissa, en ole valmis luopumaan niistä asioista. En muista, milloin viimeksi olen saattanut loppuun näin monta (2!)  kirjaa lyhyessä ajassa. Tämäkin kirja tuli loppuun heinäkuussa, kun luin sitä joka paikassa. Kirjat ovat olleet mukana aina menossa ja niitä on luettu sivu sieltä, sivu täältä aina sopivassa hetkessä. Tämä kirja on saatu pr-tuotteena toukokuussa ja ihme, että sain sen luettua näinkin nopeasti. 


Kirja on oikein kivaa kesälukemista ja pieni juonikuviokin siitä löytyy. En ala nyt tässä kertomaan juonesta sen enempää kuin että se on yllättävä ja mukaansatempaava. Jonkun mielestä se voi tietenkin olla tyypillinen rakkausromaani, mutta minusta ei välttämättä niin tyypillinen. Tällaista kevyttä kesälukemista sitä ihminen kaipaa (varsinkin niiden tiettyjen äänikirjojen jälkeen, joita kuuntelin myös heinäkuussa :D ) Kirjassa tapahtumat painottuvat Jylhäsalmelle ja päähenkilö tekee eläinlääkärin sijaisuutta kesän ajan. Takakansitekstistä voisi kuvitella, että jotain rikosta on ilmassa, kun supokin siinä mainitaan. Mutta mene ja lue kirja, niin tiedät lopun! 

Seuraavaan fyysiseen kirjaan voi mennä jokin tovi, mutta eihän sitä tiedä, jos yllätän. Aurinkoisia elokuun päiviä sinulle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti