sunnuntai 28. elokuuta 2022

Ohje: Omalla polulla -palmikkolapaset

Kaikki lähti oikeastaan palmikkopiposta. Omalla polulla -palmikkopipo oli ensimmäinen ohjeeni Lankajengissä viime vuoden joulukuussa. En yleensä linkitä omia postauksia, paitsi jossain tapauksissa, mutta pipopostaus löytyy täältä. Kesällä se idea oikeastaan tuli, että Omalla polulla tuoteperhe saa lisäystä lapasten muodossa. Ohje on julki ja löytyy taas tuttuun tapaan Lankajengistä ja Ravelrystä. Tuntuu kieltämättä vähän hassulta lapasohjeita suunnitella, kun ulkona on helle ja kesä. Mutta en aio jemmatakaan ohjeita syksymmälle, koska silloin on kuitenkin muita suunnitelmia puikoilla. 


Aina tämä ohjeiden julkaisu jännittää ja niin nytkin. Hinnassa on pieni alennus ja se on voimassa elokuun loppuun asti. Nämä lapaset (sekä pipo) ovat kyllä sinänsä aloittelijaystävälliset, mutta palmikon kiertoja on paljon ja ainakin sellainen peruspalmikko olisi hyvä osata. Sanoisin ohjeen olevan normaali, helpon ja vaikean väliltä. 

Ravelryyn

Lankajengiin

Aikanaan muuten suunnittelin myös tuon pipon kanssa sellaiset muhkeat palmikkosukat, mutta en taida niistä ohjetta tehdä. Tämä tuoteperhe jää ehkä nyt tähän, mutta eihän sitä koskaan tiedä, jos tuleekin intuitio vielä lisäysten muodossa. Taidan olla löytänyt "sen oman jutun" neulesuunnittelijana - tai mistä näitä tietää, mutta nyt ainakin tuntuu tietyt jutut omilta. Sen oikeastaan huomaa siitä, että jokin ohje ja kaikki siihen liittyvä tökkii ja millään ei saa mitään aikaiseksi ja sitten se vain jää. Toki aina on normaalia, että mikään ei myöskään tule helpolla, mutta jotkut ohjeet ja kaikki ohjeisiin liittyvä taas luonnistuvat "kuin vettä vain". Tuntuu kuin palaset loksahtelisivat kohdilleen. Noh, aika näyttää! 

Palmikoiden täyteistä elokuun loppua! Ja hei, ens viikolla alkaa syyskuu, ja sehän tietää Fazer x Novita -lehden julkaisua! Paljastan ennen lehden julkaisua vielä yhdet suunnittelemat sukat, jotka eivät tulleet valituiksi. 

2 kommenttia:

 1. Palmikkoja on hyvä treenata - ainakin minun, ettei tule liian kireää.
  Innolla odotan Fazer x Novita -lehden julkaisua. Kiva että olet löytänyt oman juttusi neulesuunnittelijana. Olen mallejasi katsonut ja kauniita ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Joo ja aika näyttää, mikä se "oma juttu" on vai tarvitseeko sellaista välttämättä edes olla tai määritellä. Veikkaan, että syyskuu menee ainakin osittain neulepiireissä Fazersukkien neulomisessa. En malta odottaa, että saadaan kohta kaikki laittaa jotkut karkkisukat puikoille.

   Poista