tiistai 30. elokuuta 2022

Fazer x Novita kilpailu: Karnevaalisukat

En olekaan tainnut esitellä näitä sukkia täällä blogin puolella. Instagramissa julkaisin nämä kesällä. Nyt on hyvä hetki julkaista nämä täälläkin, niin päästään vähän etkoilemaan Fazer X Novita sukkalehteä odotellessa. Enää pari päivää! Nämä sukat eivät tulleet valituiksi ja on hyvä hetki julkaista ne. Nämä sukat suunnittelin ihan ensimmäisenä aikuisten sukista, ellen nyt väärin muista. Karnevaalikekseistä nappasin väri-ideat ja piparireunat sukkiin. Keltainen väri ei taida olla ihan karnevaalikeksien keltainen, mutta tällä hetkellä sitä vaaleankeltaista ei taida olla seiskaveikan värikartassa ja itsellä ei sitä väriä enää ollut. Nämä suunnittelin aikuisten sukista ensimmäisinä ja purkamisilta ei vältytty. Idea oli ensin toisenlainen, ja se muuttui matkan varrella. Näinhän se tuppaa aika usein olla.

Ymmärrän kyllä nyt, etteivät nämä edenneet lehteen asti, sillä nyt kun on nähnyt jo joitain malleja, niin ne ovat huikeita. Niin huikeita, etten itse olisi keksinyt varmaan koskaan sellaisia suunnitella. Suomalaiset neulojat ovat kyllä lahjakkaita. En oikein malta odottaa koko fyysistä lehteä, että pääsee valitsemaan, minkä työn laittaa ensimmäisenä puikoille. Sieltä löytyy ainakin näitä: Mariannesukkia, Pantterisukkia, ja kaikki jääkarhukarkkisukat ovat kyllä pysäyttävän huikeita. Yllättävän paljon myös kissateemaisia sukkia! Ne ainakin vetoavat aina minuun :) Paljon, paljon muitakin huikeita! Teen oman erillisen postauksen omista valituista sukista, jossa kerron tarkemmin niistä. Lisäksi voisin kertoa, minkä mallin pistän ensimmäisenä puikoille. Mutta nämä sitten, kun lehti on ilmestynyt. Joten, Fazerhuumaa luvassa tällä viikolla blogissa. 

Keksi - suklaa - laku -lehtihän tulee sitten ensi vuoden alussa ja sielläkin on varmaan todella huikeita malleja, että haluaisin nähdä jo vähän niitäkin. Voin vain kuvitella, kuinka huikeita Geisha/Fazerin sininen sukkia siellä on. Postaus meni vähän ohi aiheen eli näiden sukkien, mutta eipä näistä sukista nyt sen koommin ole enempää kerrottavaa. Lankoina käytin seiskaveikkaa ja puikot olivat 3,5 kuten yleensä minulla seiskaveikkasukissa. Tätä malliahan voisi soveltaa jämien käyttämiseen ja neuloisi väriraidan aina yhdellä jämävärillä.

Aiotko neuloa jotkut sukat Fazer x Novita -julkaisusta? Itse aion, mutta odotan toki, että saan lehden käsiini, jotta voi valita, mitkä pääsee ensimmäisenä puikoille. Vaikka joitain lehteen päätyneitä sukkia onkin jo nähnyt, niin haluan kyllä odottaa, että pääsee selaamaan lehteä tarkemmin. Tai jos et Fazer-julkaisua odota niin paljon, niin kerro, mikä on suosikkivärisi karnevaalikekseistä.

PS: Lisäksi muistutus: vielä pari päivää aikaa saada Omalla polulla palmikkolapasten ohje alennettuun hintaan: Lankajengistä sekä Ravelrystä. Tuossa oikealla puolella on muuten suorat linkit minun neuleohjekauppoihin. 

PPS: Vähän turhan monta kertaa mainitsin sanan huikea! 

2 kommenttia:

  1. Kyllä odotan Novita-Fazer -lehteä innolla. Mutta miksi Novita ei mainosta sitä ollenkaan? Yleensä rummutetaan ennakkoon näyttävästikin. Minun lempparini Carneval-kekseistä on ruskea. Kivat ovat nuo yllä näkyvät sukat; heti tunnistaa mistä on kysymys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Somessa eli Instagramissa on nyt jonkin verran mainostettu, ensimmäisen kerran vissiin viime viikon torstaina oli reels-muotoinen julkaisu jossa näkyi sukkia ja tänään taisi olla Novitan feedissä kuvia sukista. Uutiskirje taitaa ilmestyä aina torstaisin eli olisko sitten siinäkin jotain tällä viikolla.

      Poista