torstai 3. marraskuuta 2022

Lokakuun kulutus: Dropsin alennukset ja kasa lankaa

Nähtävästi kannatti olla kesällä ostamatta lankaa, koska enää loppuvuodesta ei siihen enää pysty. Lokakuun alussa on aina Dropsin alpakkalankojen ale, niin niihin tuli sorruttua. Onneksi en sentään sorru jokaiseen Dropsin aleisiin. Lokakuussa tuli myös ostettua lankaa uudesta lankaliikkeestä. Tai ei se liike kylläkään uusi ollut, mutta vierailimme eräässä kaupungissa ja ostin sieltä lankaa. Tosin puolet niistä langoista on jo neulottu. Onneksi.  


Ostot: 2850 g

Kulutus: 1327 g

Raha: n. 97 €

Lokakuussa myös valmistui jonkin verran neuletöitä. Uusia ohjeita on julkaistu, ja niihin liittyviä neuletöitä on valmistunut. Mutta muutamia jämälankatöitä on myös valmistunut. Lokakuussa neuloin myös ensimmäiset pipot. Jokin siinä kestää hieman, että saa itsensä pipomoodiin, mutta nyt se on selätetty ja pipotehtailukin voi alkaa. :D Tämän myötä parit viime tai toissa vuonna neulotut käyttämättömät pipot saivat sitten lähteä uusille omistajille, koska meillä niitä ei tullut käytettyä. Pikku hiljaa kohti järkevää lanka- ja neulevarastoa! Lokakuu taisi olla enemmän kirjoneuleaikaa, sillä huomaan, että kaikenlaisia kirjoneuletöitä on ollut puikoilla ja on edelleen puikoilla. Myös neulekirjoja on tullut tutkittua ja marraskuussa luvassa vielä yksi kiva neulekirja, josta myös aloitin kirjoneuletyön.

Enää kaksi kuukautta jäljellä tätä vuotta ja veikkaan, että marraskuu ei tule myöskään selviämään lankaostoitta. Mutta katsotaan ja toivotaan, että tulee selviämään lankaostoitta! Marraskuussa on Tampereen käsityömessut, niin silloin saattaa olla myös hyviä tarjouksia, vaikka ei paikan päälle pääsisikään. Joululahjaneulomusten pitäisi olla myös jo hyvin tekeillä marraskuussa, mutta en tiedä, onko :D 

Selvisitkö sinä lankaostoitta lokakuussa? Onko joululahjaneulomukset jo tekeillä?

2 kommenttia:

  1. Lankojen ostaminen alennusmyynnistä on silkkaa säästöä. Kauniit on värit noissa Dropseissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näin minäkin ajattelen. Vaikka tuo parin kilon tilaus kyllä hirvittää. Mutta eiköhän sen saa kulumaan :D

      Poista