tiistai 29. marraskuuta 2022

Aina ei mene putkeen neulehyväntekeväisyydet

Viime vuonna olin melkein toimittamassa villasukkia ekaluokkalaisille. :D Taisin jostain somesta bongata sen keräyksen, mutta siinähän kävi niin, että en ehtinyt toimittamaan niitä ennen kuin ne olikin jo luovutettu. :D Eipä se sinänsä harmittanut, koska aina tulee uusia keräyksiä ja tämän takia tykkään neuloa sukkia vailla kohdetta ja sitten miettiä sopivan kohteen ja toimittaa sitten. Tälle vuodelle otin tehtäväksi, että neulon 10 kpl ekaluokkalaisen kokoa ja toimitan. Jossain vaiheessa syksyä sain viimeisen parin valmiiksi. No kuinkas sitten kävikään? 

Tänä vuonna sitä ei ilmeisesti järjestetäkään. Aina nämä neulekeräykset eivät mene putkeen. :D Ei tämä mikään maailmanloppu ole ja voisin toimittaa nämä vain jonnekin muualle keräykseen. Näin kyllä teenkin, mutta jossain vaiheessa sitten. Nyt nimittäin neulekeräykset ovat tässä ja paketit toimitettu. Vaikka niihin on kiva osallistua, mutta jossain vaiheessa tuli pieni neuleväsymyskin niihin. Otan kait liian vakavasti ne :D Olkoon nämä nyt lahjalaatikossa, josta voi ottaa tarpeen tullen, jos tulee sopiva tarve/saaja. 

Tällä viikolla alkaa joulukuu. Odotan aika innoissani Mokku Yarnin lankajoulukalenterini avaamista ja oman jämälankajoulukalenterin avaamista ja niistä sukkien aloittamista. Lisäksi torstaina alkaa #joulupupusukkakal ja hieman jännittää, mm. minkälaista palautetta siitä tulee. 1.12 - 5.12 blogiin ilmestyy aina aamuisin yhteisneulontapätkät pupusukista ja koko joulukuu on myös postauksien täyteinen, sillä blogissa on joulukalenteriluukut! Kaikkea jännää siis luvassa mm. muutamia ohjeita vielä tulossa joulukuussa ja yksi todella jännittävä juttu.

Mikä on sinun suosikkisi näistä sukista? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti