sunnuntai 27. marraskuuta 2022

Toinen pipo

Alkusyksystä koin pientä kuilua pipoihin, mutta sitten kun sai neulottua ensimmäisen pipon, niin pipot tulivat tutuiksi taas. Tämä pipo oli ensimmäinen tänä syksynä neulottu pipo. Tämän myötä innostuin ja neuloin Lankavalta testiin saaduista keristä Harmonia muhkupipon. Tässä pipossa mulla oli 92 silmukkaa ja menetelmä sama kuin Harmonia pipossa. Lankana on tuo kuvassa näkyvä ja lankaa kului 1,5 kerää. 2 kerää olisi riittänyt hyvin, mutta koska ostin langat eräästä toisella paikkakunnalla olevasta liikkeestä. Halusin olla varma, ettei lanka lopu ja ostin kolme kerää. Nyt sitten mietin, että mitä teen jäljellä olevista keristä. Ehkä panta?

Mutta pipo on kiva! Neuloin tämän ihan itselle ja nythän sitä voisi jo käyttääkin. Vielä en ole raaskinut ottaa sitä käyttöön. Mies kyllä totesi talviasustelaatikkoa järjestellessä, että sulla on kyllä aika paljon pipoja :D Onko muka? Jännä, itsestä ei kyllä tunnu siltä. :D Mutta täytyyhän sitä vaihtelua olla ja sointuvat pipot eri takkien kanssa. Mietin, että saisikohan näistä lopuista langoista lapaset, niin olisi sointuvat asusteet. Mutta voi olla, ettei kyllä ihan taida saada. Pitäisi kokeilla ja ottaa apuun ehkä jokin toinen lanka. Novita Isoveli voisi olla samanpaksuinen tämän langan kanssa ja sitä olisi varmasti jotain jämäkeriäkin. Lopuista langoista siis joko panta tai lapaset.

Mutta se tästä piposta. Harmonia pipon ohje on edelleen ilmaisena Ravelryssä ja siinä on samanlainen pinta kuin tässä. Pipo on kyllä siinä mielessä kiva neulottava, että ei tarvitse neuloa paria kuten sukissa (ellei innostu neulomaan toista :P ). 

Harmonia pipo

Ja hei, nyt on eka adventti! Aina jotenkin outoa, kun se on jo marraskuussa! Tänään saa avata adventtikalenterista ekan paketin. (Teimme yhden neuleystävän kanssa adventtikalenterivaihdot jämälangoista).  Oletko sinä neulonut jo pipoja? 

2 kommenttia:

  1. Kivan värinen pipo pimeään syksyyn tai lumiseen maisemaan. Adventtikalenterin (paperinen) ensimmäinen luukku on avattu. Hyvää joulukuuta sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pipo on kyllä niin kiva etten ole raaskinut vielä sitä ottaa käyttöön :D

      Poista