keskiviikko 30. marraskuuta 2022

Iiiiik! Mun eka e-neuleohjekirja on nyt julki!

Taustalla tapahtuu aina! Vihdoinkin voin sen paljastaa, että mun eka e-neuleohjekirja on nyt julki ja saatavilla! Se oli kevättä, kun sain tämän idean ja siitä lähtien on tehty taustalla ensimmäistä pientä e-kirjaa. Alun perin oli saada tämä projekti julki jo elokuussa, sitten lokakuussa. Mutta asiat tuppaavat etenevän omalla painollaan ja otin marraskuussa tehospurtin tämän loppuunsaattamiseksi. E-kirja on täysin omakustanteinen ja saatavilla vain sähköisesti tällä hetkellä. Mielessä kyllä olisi saada tästä ihan fyysinenkin versio, ja ainakin itselle sen teenkin. 


Yllä olevassa kuvassa Lemonillo, Corazon ja Siksak.

E-kirjan nimi on 5 x kirjoneulesukat lapselle. Se sisältää 5 erilaista lasten kirjoneulevillasukkamallia: Siksak, Corazon, Macarons, Lemonillo ja Tuttifrutti. Näitä malleja ei ole julkaistu aiemmin missään, enkä tule niitä julkaisemaan erikseen missään. Ne ovat saatavilla vain tässä e-kirjassa. Sukkien koot ovat päiväkoti-ikäisen kokoja, arviolta 1-3 (4) -vuotiaille. Jokaisessa mallissa on yksi koko, mutta lankaa vaihtamalla voi saada pientä vaihtelua. Lisäksi useimmissa malleissa jalan pituutta voi neuloa pidemmäksi tai lyhyemmäksi. Mallit on yritetty suunnitella helpoiksi, joista kirjoneulealoittelijakin selviää ja langanjuoksut olisivat lyhyitä. Joissain kohti saattaa kuitenkin olla pidempiä langanjuoksuja, mutta niitä ei ole paljon. 


Tässä kuvassa Tuttifrutti ja Macarons.

E-kirja löytyy täältä:

Ravelryssä

Lankajengissä

Ekirja on myös alennuksessa 6.12 asti. Et tarvitse koodia Ravelryssä.

Neuleiloa! Minkä sä neuloisit ensin näistä malleista?


4 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon! Hieno suoritus. Pitää tutustua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Varmaan noita malleja esittelen tarkemmin blogissakin myöhemmin kunhan tuo yhteisneulonta on ohi.

   Poista
 2. Onneksi olkoon e-kirjasta! Todella kivoja malleja ja ihanat nimetkin sukilla💗🤗 Osasitpas todella yllättää, että tällaistakin olit kerennyt suunnitella ja tehdä👍😊t. Irkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Idea tuli tosiaan keväällä ja mielessä kävi kyllä syksyllä että jatkanko vai en loppuun asti mutta nyt oli oikeastaan viime hetki pistää se julkisuuteen jos aikoi.

   Poista