sunnuntai 29. tammikuuta 2023

Vuosikooste 2022 - osa 2

Vuosikooste jatkuu pitkästä aikaa ja katsotaan, mistä intoilin loppuvuodesta. Paljastan myös lopussa joitain tarkkoja lukuja neuletöistä. Aikaisempi kooste löytyy täältä .


Heinäkuu

** Heinäkuussa (ja myös aiempina kuukausina) innostuin itsetehdyistä jäätelöistä ja itsetehty mansikkajäätelö ja kahvijäätelö olivat parhaimmat. Täysin fun fact, että sain tälle viikolle tuon mariannejätskin reseptin blogiin :D

** Myös ulkokahvit oli parasta heinäkuussa. Piknikillä oli myös kiva neuloa.

** Innostuin lyhytvartisista sukista.

Elokuu

** Elokuussa vasta eka kauden mustikkapiirakka! Mustikkapiirakkaleipomiset saivat kaverikseen mustikkamuffinit.

** Julkaisin ensimmäiset lapasohjeet syksyyn ja elin lapasmaniassa.

** Kantalappu -sivusto avattiin ja liityin mukaan. 

Syyskuu

** Syyskuu oli Fazerhullaantumista ja mallini julkaistiin sukkalehdessä. Edelleen lehti on minusta kiva ja olen keksinyt sieltä vieläkin yhden uuden neulottavan. 

** Lapasmania jatkui ja jatkui.

Lokakuu

** Kantalapun yhteisneulontasukat valmistuivat. 

** Lokakuussa intoilin edelleen lapasista ja syys-lokakuu välillä uusia lapasohjeita tuli useammat.

** Jatkoin myös Fazer-lehdestä neulomista.

** Julkaisin vuoden 2022 ensimmäisen pipo-ohjeen.

Kuvan Iisi-kirjoneulelapaset sopivat myös hyvin kirjoneulealoittelijalle: Ohje Ravelrystä

Marraskuu

** Marraskuussa löysin myös uusia terveellisempiä reseptejä.

** Uusia ohjeita ja uusia ideoita. Marraskuu tuntui kiireiseltä, mutta taisin paeta pimeyttä neulemaailmaan. Hyvä niin,  silloin oli hyvä flow! 

** Pitkän viimeistelyn ja miettimisen jälkeen ensimmäinen oma e-neuleohjekirja julki, iiik! Tämän suunnitteleminen alkoi saman vuoden maalis-huhtikuussa. 

Joulukuu

** Osallistuin ensimmäistä kertaa käsityöblogien joulukalenteriin sekä tein blogiin joulukalenterin. Tämä oli kiva, vaikkakin aika työläs, ja toivottavasti myös tänä vuonna, ainakin jossain muodossa.

** Ensimmäinen lasten sukkien yhteisneulonta myös blogissa ja Instagramissa.

** Joulukuulle varasin vain helppoa aivot narikkaan neulomista, sillä sitä tarvitaan joulukuussa.

** Joulukuun välipäivät menivät ihme välitilassa, mutta ehkä sitä tarvittiin. Mielessä suunnittelin silti kaikkea kivaa tälle vuodelle.

Tämmöinen neulevuosi. Pieniä tilastoja koko vuodelta vielä loppuun:

** Neuloin 0 aikuisen paitaa viime vuonna, mutta yhden lapsen paidan alkuvuodesta, jota en edes enää loppuvuodesta muistanut, ja kuvittelin etten neulonut yhtään paitaa. :D

** Koko vuoden kulutus oli suurempi kuin ostetut langat, ja kaksinumeroinen summa kiloissa. Kulutuksessa ja ostetuissa langoissa on ehkä noin kilon ero, eli aika samoissa kuitenkin.

** Tähän yllätyin: neuloin lähes saman verran sukkia kuin vuonna 2020, joka oli ihan älytön sukkavuosi. Osa sukista on kuitenkin omia malleja ja/tai lasten sukkia eli siinä mielessä eri tavalla kuin vuonna 2020.

** Neuloin 33 lapasparia. Tämä on suuri luku, varsinkin kun vertaa, etten edellisvuonna neulonut lähes yhtään lapasparia. Osa näistä on omia malleja ja lasten lapasia ja mm. kiilapeukaloharjoituksia.

** Virkatut työt jäivät yhteen kirjanpidon mukaan, mutta oma tunne (ja todisteet) sanovat, että virkkasin liinoja 2. Huiveja neuloin kolme, jotka kaikki olivat enemmän tai vähemmän aina oikein huiveja. Pipoja neuloin 5.

Tämän tarkempia tilastoja en tee julkisesti :D

Mikä oli sinun neulekohokohtasi viime vuonna? Lasketko sinä neuletöiden lukumääriä kategorioittain? 


4 kommenttia:

 1. Hieno kooste. Valtavasti olet saanut aikaan. Minun kohokohtani on varmaan se, että sain bingon täyteen ennen vuoden loppua.

  VastaaPoista
 2. Neulekohokohtani taisi olla myös Fazer-Novita-lehteen päätyneet sukat🤗Ja lasken tekemäni neulomukset kategorioittain, otan tietysti myös kuvat kaikista tekeleistäni; onhan niitä kiva seurata👍 t. Irkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fazer x Novita lehdet ovat kyllä hienoja kohokohtia. Näitä on kiva laskea kategorioittain, se aina yllättää vuoden lopussa että mitä ja kuinka paljon neuloikaan. Kieltämättä sellainen neuleportfolio olisi kiva tehdä myös, varsinkin omista malleista. No, ehkä joskus!

   Poista