tiistai 10. tammikuuta 2023

Ohje: Ruusunnuppu pipo - ohje saatavilla

Polkaistaan myös neulesuunnitteluvuosi käyntiin nyt. Tämän pipon suunnittelu aloitettiin kyllä viime vuoden puolella ja hieman oli itsellekin epäselvää, että milloin sen julkaisen. Vuoden alku on kuitenkin hyvä aika julkaista pipo-ohje, kun on vielä tarvetta pipoille. Ruusunnuppu lapaset saivat kaverikseen Ruusunnuppu-pipon. Koska palmikkopipot vetoavat puoleeni, ja mielessä pyörii aina palmikkoideat, niin tällainen siitä syntyi. 

Kuvan pipot on neulottu Novitan Nordic Woolista ja Dropsin Punasta. Listasin ohjeeseen myös muita vastaavia lankoja. Tuo beige pipo Dropsin Punasta on muuten ihanan pehmeä. Eikä ihme, lanka taitaa olla 100 % alpakkaa. Näihin pipoihin meni kaksi kerää, joten jos löytyy Nordic Woolia vielä kätköistä, niin tämän pipon saa helposti neulottua niistä. Leudoille keleille nämä pipot ovat kyllä hyvät. Käytän itse kovemmilla pakkasilla Omalla polulla palmikkopipoa kun se on kuitenkin neulottu paksummasta langasta kuin nämä ja lämmittää varmasti.

Ohje löytyy:

Ravelrystä 

Lankajengistä

Pipon ohje alennuksessa sunnuntaihin 15.1 asti. Et tarvitse koodia Ravelryssä!

Kuulin huhua, että plussakelejä taas luvassa vaihteeksi, joten tämäkin pipo on juuri sopiva tulossa oleville keleille. 

Kuuluuko pipot sinun neuletyölistalle tänä vuonna?

PS: Loppuun vielä pieni mainostus: Torstaina alkaa talvipupukal! Osiot tulevat blogiin 12.1.-16.1.4 kommenttia:

 1. Kivat on pipot ja ihanat lumikuvat. Ovatko nuo puput nyt erilaisia kuin ne edelliset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On erilaiset pupusukat, tässä on nyt tällainen pieni pupujen yhteisneulontakimara tulossa eli tämä on vähän kuin jatko-osa edellisestä. :)

   Poista
 2. Minä en pysy enää perässä tämän sinun tuotteliaisuuden kanssa, sinulta syntyy koko ajan uutta ja innostavaa!:) Minulla on taasen aivot ihan seis, ei synny mitään. Mutta pipot kuuluisivat neuletyölistalle, jos raaskisin lankaa ostaa. Haluaisin Dropsin merino extra finea, kun aivan hurahdin siihen, mutta en vielä sorru sitä tilaamaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kun neuloo yhden pipon, niin pipoihin jää vähän koukkuun :D Tämä on kyllä suunniteltu ja punainen pipo neulottu syksyllä näiden samanlaisten lapasten kanssa, beigen pipon neuloin joulukuussa (?). Mutta ei hätää, jokainen omalla tavallaan ja luomisblokkeja täälläkin kyllä on. Toivottavasti pääset pian kokeilemaan Dropsin merino extra finea!

   Poista