sunnuntai 8. tammikuuta 2023

Joulukuun keskeneräiset: Paljon uusia aloitettuja töitä

Joulukuulle en odottanut näiden keskeneräisten valmistumista. Muutama listalta on purettu ja jokunen valmistunut. Raitakaulahuivi valmistui joulukuussa, mutta sitä ei ole vielä päätelty, niin en ole sitä esitellyt blogissa. Tämä keskeneräislista on aika lyhyt (minun mielestä, 4 ensimmäistä siis viime vuodelta siirtynyttä) niin en ottanut stressiä, että niiden pitäisi valmistua vuonna 2022. Vuosi se on tämäkin vuosi ja valmistuvat sitten kun valmistuvat. Fazer x Novita ekan lehden 9. parin sain valmiiksi ja enää on kesken yksi pari. Koska sain idean, että luvun täytyy olla tasaluku, niin joulukuussa aloitin viimeisimmän parin. Se onkin taas aika ohjeesta katsottavaa niin ei ole valmistumassa kovin nopeasti. 


Tässä vielä parempi kuva joulukalenterivyyhdeistä. Olen lajitellut niitä hieman samansävyisten kanssa, josko niitä uskaltaisi yhdistää näin. Ehkä tuo yksi sinertävä pois kuitenkin keltaisten joukosta? :D

** Alsta -liivi

** Suuri Käsityö Niina Laitisen parhaat lehdestä on kesken Vadelmavene

** Sari Nordlundin Laulu huivi

** Fazer-lehdestä 10. pari

** Lapsen sukat joulukalenterivyyhdistä

** Miehen lapaset Drops Nordista

** Omia lapasmalleja ja muita omia kokeiluja

** Helppo huivi (Tämä on lähinnä sellainen aivot narikkaan työ, mitä tarvitsee aina välillä, kun ei oikein muuta jaksa neuloa).

** Tihku-lapaset @rakkaudellahenna -tililtä

** Innostu uudesta Jonsukat -kirjasta yksi malli

Tällä listalla lähden uuteen neulevuoteen ja jospa nämäkin valmistuvat tänä vuonna. Ainakin pari keskeneräistä on laitettu neulebingoon joten on mahdollisuus, että saan ne valmiiksi neulebingon avulla. Nähtävästi joulukuussa tuli myös aloitettua uusia töitä paljon, sillä vain ensimmäiset 4 ovat edelliseltä listalta. :D

Nyt on keskeneräiset ja kulutukset katsottu viime vuodelta. Viime vuoden muistelot jatkuvat vielä toisella vuosikoosteella jossain vaiheessa. 

Mukavaa sunnuntaita! 


2 kommenttia:

  1. Vuosi lähtee hyvin käyntiin: tekemistä ei puutu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä vähän liiankin paljon keskeneräisiä tällä hetkellä :D

      Poista