tiistai 3. tammikuuta 2023

Vuosikooste 2022 - osa 1

Olen tykännyt tehdä kuluneesta vuodesta vuosikoosteen blogiin, vaikka yleensä niistä postauksista tulee kilometrien pituisia. Katsotaan, jos saisin vaikkapa kahteen postaukseen viime vuoden. Joka kuukausi on ollut eräänlaisia innostuksia  ja hurahduksia aina johonkin tiettyyn asiaan.

Tammikuu

** Tammikuussa neuloin vauvan peiton ja kirjoitin siitä summittaisen ohjeen. Tällä oli tarkoitus hyödyntää jämälankoja. 

** Kokeilin myös Lankavan Lempi-lankaa ja neuloin siitä ensimmäisen pipon. Työstin myös Sydämet ohjetta, joka on edelleen saatavilla.

** Tammikuussa innostukseni jatkui pikkusukkien kanssa. 

Helmikuu

** Myös helmikuu oli neulekirjojen aikaa, sillä sain Niina Laitisen Villasukkien Valtakunta -kirjan ja tammikuussa ostin Onnelliset villasukat -neulekirjan.

** Helmikuussa mielessä oli myös jämälangat ja huivit, sillä neuloin raitahuivia.

** Helmikuussa hurahdukseni jatkui lasten sukkien muodossa ja julkaisin Amanda ja Alyssa -villasukat. 

** Helmikuussa julkistettiin myös Fazer x Novita -sukkakilpailu (ellen nyt väärin muista) ja siitä alkoi suunnitteleminen. Ihana, että nyt saamme nauttia vielä toisesta Fazer-sukkalehdestä.

Maaliskuu

** Maaliskuun innostus oli Fazer-teemaisissa sukissa ja niitä tuli suunniteltua sukkakilpailuun. Musta tuntuu, etten muuta neulonutkaan maaliskuussa, kun näitä ehdotuksia. Se oli opettavaista aikaa.

** Lisäksi julkaisin ensimmäisen lapasohjeen: Play -lapaset ja Aurora-villasukkien ohjeen. Palmikot ovat olleet alkuvuodesta mielessä hyvinkin paljon.

Huhtikuu

** Huhtikuussa harjoittelin kiilapeukaloita ja hurahdin marimekkolapasiin. 

** Hurahdin myös apupupuihin huhtikuussa ja niitä tuli neulottua 7 kpl (?) keräykseen. Tämä oli ihanista ihanin neulehyväntekeväisyys koko vuonna.

** Huhtikuussa tuli myös tiedot valituista kilpailusukista sukkalehteen ja se oli jännittävää aikaa. Tällöin tein myös päätöksen lasten sukkien e-neulekirjan julkaisusta.

Toukokuu

** Toukokuussa julkaisin ensimmäisen neulepantaohjeen ja keräsin ensimmäiset valkovuokot. 

** Toukokuussa oli kiva neuloa muita kuin apupupuja ja Fazer -sukkia.

Kesäkuu

** Kesäkuussa ohjeiden julkaiseminen jatkui ja päivänvalon näki Neliapilat -villasukat.

** Kävin myös neulesuunnittelukurssia ja sen johdosta suunnittelin tuubihuivin. Tästä oli suuret suunnitelmat, mutta nähtävästi aikani ei riitä kaikkeen.

** Kesäkuuhun kuului myös kirsikat, kukat ja kesämökki.

Aikamoinen vuosipuolikas ja joka kuukausi on innostuttu jostakin ja neulottu innostuksen kohteita useampia. Jatketaan tästä heinä-joulukuu! 

4 kommenttia:

 1. Paljon on tullut tehtyä ja joka kuukaudella on oma kohokohtansa. Eivätkö muuten Alysa ja Amanda olleet lapasia, eivätkä sukkia. Vai teitkö lapasohjeen myöhemmin. Minäkän neuloin lapaset tuon ohjeen mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat! Ensin suunnittelin sukat, ja sitten lapaset ja jossain vaiheessa tein niistä yhteispaketin lankajengiin. Niin neuloitkin, kiitos!

   Poista
 2. Tällaisen käsityksen olen saanutkin, että sinulla on kyllä ollut tehokas vuosi ja paljon olet suunnitellut ja ollut monessa monessa:) Aivan mahtavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen yrittänyt suunnata energiani kaikkiin kivoihin asioihin :D

   Poista