maanantai 24. kesäkuuta 2024

Juhannus oli ...

 ... aika startiittiä. Juhannuksena oli puolimaraton neulerintamalla. Idean äiti on @woolmeoncefibers . Ensin en ajatellut osallistua, mutta torstaina tuli fiilis osallistumiseen. Se alkoi siis torstaina ja ensimmäinen juhannustaika oli neuloa 7 eri neuletyötä ja ensi vuonna ei tule huono neuleonni. En uskaltanut ottaa riskiä ja tämä piti aloittaa. Onnea oli, että olin neulonut torstaina sattumalta kahta eri neuletyötä, jotka laskettiin mukaan. Haastavaa oli, kun juhannuksen on reissun päällä, niin miten saada neulottua ne loput eli eihän siinä oikein muuta voinut kuin aloittaa ne loput neuleet. Toisaalta oli kiva mietttiä ja suunnitella, että mitä pystyi aloittamaan. Yritin aloittaa sellaisia, jotka ovat olleet mielessä jo pidempään.

Tässäpä siis kaikki juhannuksena aloitetut neuletyöt. Yksi puuttuu, koska se oli sellainen, jota neuloin torstaina, enkä ottanut sitä mukaan. Sain kun sainkin neulottua 7 eri neuletyötä juhannuksena ja nyt ei pitäisi huono neuleonni olla ensi vuonna :D Kaikki näistä on muuten sukkia, koska tuntui, että sukkia oli helppo aloittaa reissussa. Voisi kuvitella, etten muuta tehnyt kuin neuloin, mutta kyllä sitä muutakin tuli tehtyä. :D Osa sukista menee varmaan sukkalankakaliin tai muuhun yhteisneulontaan. Nuo pinkit ovat muuten piirakkasukat, jotka menevät myös yhteisneulontaan.

En varmaan koskaan ole aloittanut näin monta työtä peräkkäisinä päivinä, mutta tämä oli ihan kivaa ja olipa jotain kevyttä suunnittelemista ja miettimistä kaiken muun ohelle. Omien neuleohjeiden julkaisujen jälkeen tällainen leppoisa raitasukkien neulominen on todella leppoisaa ja iisiä ja tätäkin aina välillä tarvitaan. 

En ole vielä laskenut metrejä ja voi olla, etten laskekaan, kun näitä on aika vaikea laskea, kun eivät ole valmiina. Jos löydän helpon tavan laskea metrit, niin sitten lasken.

Mitä sinä neuloit juhannuksena? Vai neuloitko ollenkaan? Osallistuitko juhannuksen puolineulemaratonille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti