tiistai 11. kesäkuuta 2024

Neulo ihanat pitsisukat kesällä!

Pitsi-innostus taisi alkaa huhtikuussa eikä vieläkään loppua näy. Ensimmäisenä taisi olla Suvituuli-sukat, jotka muotoutui Suvituuli-huivien perusteella. Mutta nyt on luvassa seuraava pitsineulesukkaohje: Mirabel sukat. Näissä pitsi on helppoa ja ohjeessa on neljä eri kokoa varren leveyteen. Ensin mietin, että tuliko nyt liian pitsiset sukat, mutta loppujen lopulta tykkään tosi paljon näistä sukista, eivätkä ne ole liian pitsiset ainakaan omasta mielestä. Sukat sopivat täydellisesti kesään!

Ohje löytyy 

Ravelrystä

verkkokaupasta

Lankajengistä

Sukat neulotaan (50 g = 170 m) vahvuisella langalla ja käytin itse 3 koon sukkapuikkoja. Lankaa tarvitset kaksi kerää (max 100 g) ja pienemmät koot saattavat valmistua jopa yhdellä kerällä. Mirabel pitsisukat ovat kauniit ja herkät pitsisukat ja sopivat kesäneulottavaksi täydellisesti. Näihin mallisukkiin oli oikeastaan ainut vaihtoehto valkoinen lanka, sillä jotenkin yhdistän tämän mallin valkoiseen väriin. Valkoinen on toki vähän vaikeammin kuvattavissa, mutta sopii kesään minusta hyvin. 

Ohje on alennuksessa 19.6 asti. Ravelryssä et tarvitse alennuskoodia, ja hinta näkyy kassalla. Verkkokaupassa hinta on suoraan alennushinta, etkä myöskään tarvitse alennuskoodeja.

Nappaa tästä kiva kesäsukkaohje! 

Millä värillä sinä neuloisit nämä?

2 kommenttia:

  1. Pitsisukat kuuluvat kesään - eivät ole liian kuumat. Oikein kaunis malli ja todella, sitä on vaikea kuvitella kovin tummana; joko valkoinen, keltainen, beige, rosa, vaalea lila tms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, varsinkin tummana ehkä vaikein kuvitella eikä varmasti pitsi erottuisi niin hyvin.

      Poista