perjantai 14. kesäkuuta 2024

Lämpötilasukat: Helmikuu ja maaliskuu

Mitä kuuluu lämpötilasukkaprojektille? 

Helmikuun lämpötilasukat sain valmiiksi neulemaratonin aikana eli pääsiäisen aikana. Yksinäisenä sukkana se oli pitkään, mutta sitten piti vain neuloa kerralla loppuun. Näiden sukkien neulominen on kyllä tylsää ja siksi ne eivät oikein edisty nopeammin. Loppujen lopuksi en tiedä, mikä näissä mättää. Onko se nämä värit vai tapa, jolla neulotaan vai mikä, mutta olen kokenut näiden neulomisen hirmutylsäksi. :D Siksi olenkin vähän väliä lopettamassa tätä projektia. Jokin on saanut kuitenkin vielä jatkamaan tätä maaliskuuhun asti. Nimittäin näitä on kiva sitten valmiina katsoa, että millainen se sää olikaan tammikuussa tai helmikuussa. Maaliskuun lämpötilasukat tuli neulottua huhtikuussa.

Helmikuun lämpötilasukat kuvassa.

Sukkien mukaan tammi- helmi- ja maaliskuu näyttävät olleen aika samanlaisia, pienillä eroilla huomioiden. Tammikuussa on ollut enemmän lämpötilavaihteluita, ja helmikuussa oli enemmän harmaata ja vihreää eli sellaista plussakeliä ja pientä pakkasta. Maaliskuu näyttää olevan kaikista lämpimin, kovin paljon sinne ei enää tullut sinistä. Jännästi tuli maaliskuun sukkaan tuo raitaosuus jalkaosaan. Kiva yksityiskohta! Tammikuun lämpötilasukat on esitelty jo aiemmin täällä .

Maaliskuun sukat 

Tähän kohtaan näiden sukkien neulominen nimittäin jäi. Huhtikuun lämpötilasukat taitavat olla näiden kaltaiset eli en pääse eroon vielä näistä väreistä. Se on varmasti nämä värit, jotka tekevät näiden neulomisen supertylsäksi. Edelleen olen kyllä ottanut lämpötiloja ylös mutta huhti- ja toukokuun sukkia en ole neulonut. Toukokuussa luvassa on muitakin värejä ja välillä mietin, että pitäisikö neuloa ne ennen huhtikuuta, niin ei olisi niin tylsää neulottavaa. 

Peittona tämä projekti olisi varmasti mielenkiintoisempaa, mutta siinä ahdistaa se keskeneräisyys. En tiedä yhtään, että miten tämän projektin kanssa tekisi: lopettaisiko tähän vai neuloisiko vielä. Ehkä tämä projekti on opettanut sen, että kaipaan värejä neulomiseen ja jos "joudun" neulomaan itselle tylsillä väreillä, niin koen sen neulomisenkin tylsäksi :D Näissä väreissähän ei ole sinänsä mitään vikaa, mutta yhdessä ja pelkästään näitä värejä, niin silloin neulominen on minulle tylsää. Nämä sukat menee myös aika hyvin siihen rumiensukkienkerhoyhteisneulontaan, joka oli menossa jollain neulekanavalla. :D

Mitä tekisit: lopettaisitko projektin vai neuloisitko jonkin muun kuukauden niin saisi värejä neulomiseen? 

No aika varmasti näyttää, miten tämän projektin kanssa käy. Vähän tekisi mieli neuloa toukokuun sukkia, mutta looginen minä haluaisi neuloa järjestyksessä. :D

2 kommenttia:

 1. Juuri se vaara lämpötilaprojekteissa on, että joutuu käyttämään itselle epämieluisia värejä.
  Miten on, jätätkö kirjan kesken, jos se ei syystä tai toisesta miellytä, vastaa odotuksia tms? Piileekö tässä sama ajatus? Harrastuksesta kuitenkin on kysymys, ja voi miettiä, kuuluuko harrastukseen pakko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä voi johtua myös siitä, että nyt on niin paljon kivempia projekteja puikoilla että nuo eivät houkuta vaikka toisaalta aina saattaa olla kivempia projekteja puikoilla :D Ei nuo nyt täysin pakkopullaa ole ja tavallaan kiinnostaisi nähdä millaisia sukkia tulee muista kuukausista.

   Ehkä täytyy varmaan vaan se toukokuu neuloa ensin niin saa vaihtelua väreihin tai katsoa tarkemmin ainakin huhtikuun päivät ja värit.

   Poista