perjantai 28. kesäkuuta 2024

Sukkalanka -yhteisneulonta ja muita yhteisneulontoja

Tällä hetkellä on menossa aika monta yhteisneulontaa ja olen ajatellut osallistua niistä muutamiin. @pipotus Instagramissa ja Youtubessa järjestää sukkalankayhteisneulontaa. En aio nyt tarkemmin niitä ohjeita tähän kirjoittaa, käykää katsomassa hänen video tai Instagramin puolelta postaus. Mulla oli muutamat kerät jo pidempään mietityttänyt, että niistä pitäisi saada sukkia aikaiseksi, mutta aikaa ei nähtävästi ollut niiden neulomiseen. Niinpä tämä yhteisneulonta tuli kuin tilauksesta ja sain boostia niiden neulomiseen. En ajatellut monilla pareilla osallistua ja saattaa olla myös niin, että osallistumiseni jää näihin kahteen sukkapariin.

Ensimmäisenä tällainen monivärikerä, joka on pyörinyt lankavarastossa jo tovin ja lapasia olen ainakin neulonut siitä. Vielä sitä oli yksi kerä ja mikäs sen parempi idea kuin tavalliset villasukat. Tehosteväriksi harmaa, niin yksi kerä riittää ja jäikin vielä. 

Toiseksi pariksi muodostui raitasukat, joissa väreinä pinkki ja tummanruskea. Tuosta pinkistä oli aloitettu moniakin eri töitä, mutta aina joutunut purkuun. Niinpä ajattelin sen langan olevan hyvä ihan perusraitasukkiin. Vieläkin on varmasti jotain keriä, joista olen ajatellut sukkia, mutta neulon niitä, jos ja kun innostusta tulee vielä. Nyt on nimittäin muitakin kivoja yhteisneulontoja menossa ja ajattelin osallistua myös minivyyhditsukiksi yhteisneulontaan. Itsehän ajattelin, etten enää neulo minejä sukiksi, mutta jospa yksi pari tämän yhteisneulonnan myötä.

Lisäksi on menossa piirakkakal, jonka pisti pystyy @palasiaarjestamme Riikka ja siihen ajattelin osallistua sukilla ja lapasilla. En ole nimittäin koskaan neulonut piirakkalapasia. Näistä lisää myöhemmin. Juhannuksen neulemaratonilla aloitin toiset piirakkasukat, sillä ensimmäiset ovat jo valmiit.

Kaikki nämä yhteisneulonnat taisi kestää ihan pitkälle syksyyn asti, niin on ainakin aikaa neuloa.

Aiotko sinä osallistua näihin yhteisneulontoihin: kaikkiin vai joihinkin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti