lauantai 1. kesäkuuta 2024

Lapasboksi2024: Kesäkuu

Lapasboksi on tämän kuun jälkeen puolessa välissä. Kesä ja lapasten neulominen on aina vähän jotenkin ristiriitaista vaikka samahan se pitäisi olla sukkienkin kanssa. Mutta lapasten kanssa se korostuu jotenkin enemmän ja lapasia ei vain tule neulottua niin paljon (tai ollenkaan kesällä). Siksi tämänkin kuun teema on helppo.

Alunperin kesäkuun teema oli eri, mutta tähän sain idean myöhemmin, en enää edes muista, mikä se ensimmäinen teema oli kesäkuuhun. :D Kyllähän sitä nyt täytyy yhdet raitalapasetkin neuloa tässä boksissa, koska raidat <3 Jälleen voi taas käyttää omia lankavarastoja hyödyksi ja suunnitella itse raidat. Ovatko raidat tasaraitaiset vai eri paksuisia? Neuloako ohuita raitoja vai palkkiraitoja? Kuinka monta raitaa tulee? Vai neuloako raitalangasta?

Oma idea raitalapasiin oli ollut jo pidempään mielessä. Näin varmaan joskus jonkin kuvan Instagramissa tai jossain ja sitten siitä aloin miettiä raitalapasia. Sain aloitettua omat kesäkuun lapaset toukokuussa, mutta valmiiksi niitä en vielä toukokuussa saanut. Kurkkaa Instagramin puolelta omien lapasten inspiskuva, sillä tähän en ehtinyt saamaan kuvaa niistä. 

Millaiset raitalapaset sinä ajattelit neuloa?

PS: Kaikki neuleohjeet alennuksessa Ravelryssä 31.5. -2.6.

4 kommenttia:

 1. Taas kerran kiva haaste ja voi käyttää jämäkeriä.

  VastaaPoista
 2. Kiva haaste. Lapasiin tartun, kun saan nämä tilauspuserot jälkikasvulle pois alta. Omat puserot jää varmaan odottamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva että tykkäät! Kiva että on monipuolisia neulomuksia!

   Poista