sunnuntai 16. kesäkuuta 2024

Neulottu kesätoppi - Rose Marie kesätoppi

Sain huhtikuussa idean neulottuun toppiin ja ideaa piti alkaa sitten heti työstämään. Onneksi langat löytyi kotoa, eikä tarvinnut suunnata lankakaupoille. Luvassa on nyt toinen toppiohjeeni: Rose Marie kesätoppi. Suunnittelen toppeja ja paitoja, jos saan kivan idean eli näitä ei ole luvassa kovinkaan paljon. Tämä toppi neulotaan puuvillalangalla eli esimerkiksi Dropsin Safran langalla. Tuo lanka on ohutta eli ei mitenkään paksua puuvillalankaa. Ohjeessa on neljä eri kokoa eli S, M, L ja XL. Testineulojat neuloivat topin myös muilla langoilla esimerkiksi Vuonueen kampalangasta ja pellavalangasta toki niinkin voi tehdä, jos löytää jonkin toisen sopivan langan.

Ohje löytyy

Ravelrystä

verkkokaupasta

Lankajengistä

Rose Marie toppi on - 20 % alennuksessa 22.6 asti ja nappaa tästä kiva ohje kesän neulomisiin. Ohje on mielestäni helppo ja sopii myös aloittelijoille. Ravelryssä et tarvitse koodia ja alennus näkyy kassalla ja verkkokaupan hinta on suoraan alennushinta. 

Se on muuten jännä, että tämän topin neulomisessa oli mielessä että ei toppeja enempää. Jännästi sitä kuitenkin löytää toisenkin topin puikoilta (siihenkin oli idea :D) ja nyt on siihenkin ohje kirjoitettu. Silleen vielä jännästi, että kolmas ideakin odottaa toteutusta :D Jotenkin nämä toppiajatukset sitten eskaloituu koko ajan. Nämä kaikki topit ovat vähän erilaisille langoille ja eihän sitä tiedä, näkeekö ne päivänvaloa. 

Violeta-topin testineulonta on mahdollisesti tulossa pian, ja mietinkin, että milloin olisi hyvä hetki ja tuo kolmas toppi nyt on vasta ajatustasolla, että sitä ei välttämättä nähdä edes tänä vuonna.

Kesäkuu on nähtävästi ohjekimaraa kuitenkin, sillä tällä viikolla on tullut toinenkin ohje: Mirabel-sukkien ohje, kurkista aikaisempi postaus! 

Onko sinulla jo puikoilla kesätoppi tai kesäpaita vai jätätkö topit muille neulojille?

6 kommenttia:

 1. Kivan näköinen on Rose-Marie ja kaunis on nimikin.
  Minulla oli ruuduista kokoamani toppi, mutta se oli niin pieni, ettei se olisi minulle mahtunut. Onneksi oli kirpputori juuri menossa ja vein topin sinne myyntiin ja arvaa mitä: joku osti sen! Toivoisinpa näkeväni sen jonkun päällä. Pitää lähiaikoina tiirailla lähiympäristöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nythän saattaa olla muodissa ne palavirkatut topit että saattaa näkyäkin jonkun päällä. Olisi varmasti hauska nähdä se käytössä.
   Kiva että sait myydyksi sen!

   Poista
 2. Tämä on kyllä kiva toppi ja voisi sopia minullekin👍😊Vielä kun aikaa saisi jostakin nipistettyä topin tekoon💪

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi topit saattavat neuloontua nopeastikin eikä tarvitse hihoja neuloa. Saisikohan sitä itsekin jostain aikaa tuohon kolmanteen toppiin... :D

   Poista
 3. Hieno toppi :) Minulla ei vielä ole kesätoppi puikoilla. Ehkä jatkossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ehtiihän sitä ja sitten kun vauhtiin pääsee :)

   Poista