perjantai 7. kesäkuuta 2024

Helppoja pitsi- ja pintaneulesukkien ohjeita

Laitoin muutamia kesäsukkaohjeita alennukseen Lankajengiin. Nyt on niin kivoja villasukkaohjeita alennuksessa ja löytyy myös eri kokoja. Mukana on myös tänä keväänä julkaistuja sukkaohjeita.

Suvituuli ja Aurinkoinen ohjeet on julkaistu tänä keväänä. Lisäksi mukana on viime vuonna julkaistut ohjeet: Väripilkut ja Serafiina sukkien ohjeet. 

Nämä ohjeet ovat alennuksessa pe 7.6 - su 9.6 välisen ajan vain Lankajengissä. Hyppää tänne: Lankajengiin

Mulla on jo pidempään ollut pitsisukkafiilis. En tiedä, onko se vain keväästä ja kesästä johtuvaa vai onko se pysyvää. Jotenkin tuntuu, että tänä vuonna on löytynyt omia juttuja neulesuunnittelurintamalla ja palat ovat loksahdelleet uomiinsa. Nimittäin tuntuu, että oma juttuni on pitsineuleet ja palmikot. Toisaalta kaipaan myös vaihtelua, eli ihan hyvin voin ottaa puikoille myös kirjoneuletta ja muutakin :D Mikään ei kuitenkaan ole edelleenkään poissuljettua ja varmasti tulevaisuudessa nähdään myös kirjoneuletta.

Pyrin pitsineuleissa helppouteen ja kuvion toistettavuuteen, mutta jonkin verran joissakin pitsineulemalleissa täytyy katsoa ohjetta. Ylläolevat ohjeet ovat kuitenkin helppoja esimerkiksi Aurinkoinen sukat on helppoa pintaneuletta ja siinä on neljä eri kokoa. Myös Väripilkut sukat ovat helppoa pitsineuletta röyhelöllä. Suvituuli-sukissa sen sijaan pitsi on vain varressa ja muutenhan sitä saakin neuloa helppoa sileää neuletta. 

Luvassa on pian uusia pitsineulemalleja. Oon niin innoissani näistä malleista, mitä on luvassa. Ensimmäinen jo ensi viikolla. Päivitin tuohon sivupalkkiin tulevia neuleohjeita, mutta niiden lisäksi on ehkä vielä yhdet pitsisukat. 

Mutta nyt kivaa viikonloppua ja nautitaan kesästä! Ihana, kun voi neuloa ulkona ja parvekkeella! 

6 kommenttia:

 1. Pitsineuleet ovat kivoja ja palmikotkin menevät. Kirjoneuleita pitäisi vielä harjoitella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on :) Ei oo pitkään aikaan ollut kirjoneulefiilistä mutta ehkä sekin tulee esim. syksynä...

   Poista
 2. Kauniita sukkia!🥰 Erityisesti tykkään noista Suvituuli-sukista, joissa on tuo herkkä pitsineule varressa👍🩷

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suvituuli sukat ovat kyllä kiva, tykkään niistä itsekin vaikka ohje taisi tulla vähän ex tempore enkä ollut niin paljon suunnitellut sitä että sellaisen julkaisisin ... :D

   Poista
 3. Kauniita sukkia! Ja kiitos, kun kävit kommentoimassa minun blogissani ja tunnistit, mistä pitsikaavio oli peräisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eipä mitään, se on kyllä kiva pitsi :)

   Poista