torstai 1. elokuuta 2024

Lapasboksi2024: Elokuu

Heinäkuu meni ihan kamalan nopeasti, ja elokuu pääsi yllättämään näin nopeasti. Onneksi elokuu on minusta vielä ihan kesäkuukausi ja lämpöäkin riittää, niin voisi todeta, että vielä on kesää jäljellä. 

Tässä on elokuun teema ja mikäs muukaan kuin luonto. Neulo luonnosta inspiroituneet lapaset. Keksiessäni tätä teemaa mielessä oli marjat, sienet, lehdet, koska luonto antaa parastaan elokuussa. Tähän voi tietenkin ottaa inspiraation muualtakin esimerkiksi lapasten nimi, langan väri tai mitä ikinä keksitkään ja mikä jollain tavalla liittyy luontoon.

Nyt täytyy todeta, että omat elokuun lapaset ovat täysin miettimättä. Heinäkuu meni jotenkin lomaillessa lapasboksista, niin en uhrannut ajatustakaan lapasille. Mutta kyllä kait saan itsekin valmiiksi elokuun lapaset. Elokuun lapasboksissa on yllätys ja katso @lankamainenajatus -tili Instagramissa, sillä hän on järjestänyt yhteisneulonnan lapasista tämän lapasboksin tiimoilta. Yhteisneulonta alkaa huomenna perjantaina. Ohjepätkät tulevat Instagramiin. Kiva, että on taas yhteisneulonta menossa, ja saatanpa itsekin osallistua, jos en muuta keksi. Hannan suunnittelemat lapaset ovat todella hienot ja sopii teemaan täydellisesti, vaikka en ole näitä teemoja jakanut kenellekään etukäteen. 

Mitä pidät teemasta? Mitä sinulle tulee mieleen luonnosta?

6 kommenttia:

  1. Kiva haaste tässäkin kuussa. Luonto antaa vaikka mitä vaihtoehtoja nimen, värin tai kuvion suhteen. Pitää kurkata tuo yhteisneulonta. Olen vaan vähän taitamaton Instagramin käyttäjä, kun osaan vain katsoa ja tykätä. Katsotaan pärjäänkö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäät! Kyllä pärjäät varmasti, ohjepätkät tulevat Hannan feediin: ensimmäinen huomenna pe ja toinen taitaa tulla sunnuntaina ja sen jälkeen vielä pari muuta. Ainakin voi ihailla lapasia vaikkei osallistuisikaan.

      Poista
  2. Kerkesinkin instasta jo huomata elokuun lapasteeman👍😊En heti tajunnut tuota yhteisneulontaa, mutta täytyy kurkata uudestaan🧐

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu! Joo, ohjepätkät tulevat tuonne Hannan instagram-tilille @lankamainenajatus, kurkkaa ihmeessä! Tänään pitäisi tulla ensimmäinen osio.

      Poista
  3. Kiva ajatus yhteisneulonnasta. Minulla ei ole mitään instagram-tiliä, joten en kai pääse Hannan ohjeitakaan katsomaan.
    Luontoteema neulonnassa on upea. Neuleisiin ottaisin ja olen ottanutkin luonnosta värejä, sekä kirjoneuleeseen kuvioita, esin metsästä puut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, luonto on aika yleinen ideapankki neuleissa. Tällä hetkellä kaaviot ovat valitettavasti vain Instagramissa. En ole varma, tekeekö Hanna myös kokonaisen ohjeen. Jos tekee, niin se varmaankin tulee sitten Lankajengiin myyntiin (koska Hannalla on siellä myös muita neuleohjeita).

      Poista