sunnuntai 25. heinäkuuta 2021

Dream big - Unelmoi

Jos jotain tämän viimeisen vajaan parin vuoden aikana on oppinut, niin unelmoimaan <3 Voi tietenkin olla, että kaikki hyvän mielen kirjatkin ovat tuoneet sen, että keskityn nykyisin positiivisiin ja ihaniin asioihin enkä kovin usein jaksa murehtia negatiivisia asioita. Aasinsiltana tähän niin nyt ajattelin esitellä Dream Big -villasukat. Viime vuoden Suuren Käsityön sukkanumerossa oli nimittäin ihanat Dream big sukat. 

 

Alusta lähtien oli aika selvää, että tulen neulomaan nuo sukat. Tosin tässä ensimmäisissä versiossa ohjetta on hieman muokattu paksummalle langalle. Alkuperäinen ohje oli nimittäin ohuelle langalle ja koska en ollut vielä sinut ohuen langan kanssa silloin, niin muokkasin ohjetta paksummalle langalle. Näistä ei tullut ihan sellaiset kuin odotin, mutta kivat silti tuli. Taustaväriksi en halunnut valkoista, niin valitsin keltaisen. Tekstiväriksi en halunnut mustaa, niin valintani oli tummanruskea. Jotenkin valkoinen ja musta olivat liian suuret kontrastivärit. Tummanruskeaa lankaa kun on vielä yllinkyllin, niin sitä olikin kiva käyttää tähän projektiin.  Jostain kumman syystä näissä on pienet adidas -vibat :D

Tämänhetkinen suunnitelmani on neuloa myös nämä ihan ohjeen mukaan ohuella langalla, ja nyt olen ehkä päässyt enemmän ohuiden lankojen makuun, niin luulisi että onnistuukin ihan hyvin. Muistakaa unelmoida!

Mistä sinä unelmoit tällä hetkellä? Oletko neulonut tekstisukkia?

2 kommenttia:

  1. Täytyy sanoa, että en tällä hetkellä unelmoi pahemmin mistään...ihan vain hetki kerrallaan eletään. Mutta sitäkin enemmän mietiskelen sukkien malleja ja seuraavaa projektia, joten ehkä eräänlaiseksi unelmoinniksi kai sitäkin voi sanoa. Tekstisukkia olen tehnyt vain jääkiekkosukkia, joihin on pitänyt kirjoittaa seuran nimi. Mutta nythän alkoi innostamaan tällaiset sukat, joissa olisi kirjailtuna jokin itselle tärkeä motto:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onhan sekin unelmointia :D Joo, nämä ovat kyllä kivoja, kiva kun inspiroiduit :)

      Poista