tiistai 20. heinäkuuta 2021

Jäätelöarvostelu: Ingman Creamy valkosuklaa passion

Helteiset päivät ovat johtaneet siihen, että ajattelin kirjoittaa jäätelöstä :D Nimittäin onhan tässä syöty jo aika paljon jäätelöä. Vaikka pyrin välttää sokeriakin, niin tarkoitus ei ole kuitenkaan välttää jäätelöä. Ai miksi näin?  No koska rakastan jäätelöitä! Irtokarkkien välttäminen on ollut helppoa, mutta ikinä en voisi lopettaa jäätelön syömistä :D Jäätelö on ykkösherkkuni <3 Jäätelön syöminen itsellä lisääntyy kesällä, mutta kenelläpä ei? :D En pysty syömään suklaata kesällä, sillä en jotenkin tykkää, että sula suklaa on sormissa ja joka paikassa :D Mutta jäätelöstä en varmaan luovu ikinä. Tämän postaussarjan myötä tulen varmasti kyllä kirjoittamaan myös vähäsokerisista ja muista terveellisimmistäkin jäätelöistä, mutta nyt ajattelin aloittaa tämän Ingman Creamy valkosuklaa passion jäätelöllä. 

Tänä kesänä maistoin ensimmäistä kertaa Ingman Creamy valkosuklaa passion lähes litran pakkauksessa olevaa jäätelöä. Pakkausta kuvitti hieno muumiaiheinen kuva ja mietin jo alussa, että tämä rasia pitäisi varmaan säästää ja säilyttää. Rasia olisi nimittäin hieno esimerkiksi legoille tms. Lapsiperheessä kun kuitenkin on kaikkea pientä sälää, mikä kaipaa rasiaa. 

 Jäätelön erityinen plussa on:

** kunnon valkosuklainen maku

** maukas, kesäinen, hedelmäinen, raikas

Valkosuklaisia jäätelöitä on yllättävän vähän ja nekin saattavat olla sellaisia, joissa se valkosuklaan maku jää hieman vähäiseksi. Tässä sellaista ei kuitenkaan ollut. Maku on jotenkin ihanan valkosuklainen ja valkosuklaahiput ovat juuri täydellisiä. Jäätelö maistuu kesältä ja passionin maku täydentää kesäistä tunnelmaa. Minun mielestä passionia saisi ehkä olla hieman enemmänkin. Tosin, se saattaisi sitten hieman heikentää valkosuklaan makua. 

Rasiasta myös erityinen plussa. Se nimittäin on aika helppo ja lähes äänetön avata. Tätä tulee myös ostettua toisenkin kerran. En usko, että tämä oli ainut kerta. Enkä myöskään ymmärrä, miten olen voinut missata tämän jäätelön. No parempi myöhään kuin ei milloinkaan :D  Jäätelöstä arvosana: 4/5. 

Oletko sinä maistanut jo Ingman Creamy valkosuklaa passion -jäätelöä?

PS: Seuraavalla kerralla otan myös kuvan siitä jäätelöstä, mutta tämä hupeni aika nopeasti ja en kokenut, että vajaa jäätelörasia olisi kovin visuaalinen ja kaunis :D 

PPS: Kuullaan taas piakkoin jäätelöistä, vaikka en juuri nyt osaa sanoa, milloin on seuraavan jätskipostauksen aika. Yritän kuitenkin sellaisen saada vielä helleaikana!


4 kommenttia:

 1. Äänetön avata, haha. Hyödyllinen ominaisuus, jos et halua jakaa jäätelöä muiden kanssa tai syöpötellä kesken yötä. Tuntuu, että kaikki herkut on pakattu mahdollisimman äänekkäisiin pakkauksiin (esim. Sipsipussit)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ninpä ;) ja niin totta että kaikki herkut on äänekkäissä paketeissa, mikäköhän siinä on :D Joko valmistajat eivät halua että vanhemmat syö salaa lapsiltaan niitä :D

   Poista
 2. Mun lempparijäätelö on Aino, varsinkin mustaherukka. Ja mansikka sekä vadelma maut on herrrkullisia. Nämä ovat todella kermaisen tuntuisia ja vanilja maistuu.
  Kokeilin Creamy madagaskarin vaniljaa mutta ei ollut lainkaan hyvä, kermaisuus puuttui eikä se vaniljakaan oikein maistunut.
  Ihana sorbet oli Helgingin jäätelötehtaan raparperi-sorbet mutta sitä saa niiiiin harvoin, nyt en ole lainkaan nähnyt sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ainot on kans niin NAM :) ja hei kiitti jätskivinkeistä, täytyypä kokeilla jotain noista!

   Poista