tiistai 27. heinäkuuta 2021

Neulemaraton: Onko sulla haaste ?

Neulemaratonia vietetään tällä viikolla ja ajattelin aktivoitua täällä blogin puolellakin sen suhteen. Nimittäin Woolmefibersin instagramissa on onko sulla -haaste, ja ajattelin vastata niihin kysymyksiin täällä blogin puolella. Kaikkia kysymyksiä ei kuitenkaan tässä postauksessa ole vaan loput tulevat sitten tällä viikolla myöhemmin. Aloitetaan siis!


1. Yli vuoden vanha keskeneräinen työ

Kyllä! Tällainen löytyy! Nimittäin tämä harmaa hame on ollut jo todella kauan kesken. Taisin peräti mainita tästä edellisellä neulemaratonilla, mutta eipä tullut valmiiksi silloin. Ehkäpä nyt! Eipä olisi paljon kuin kuminauhan kiinnittäminen. En tiedä, miksi ne pienet asiat ovat välillä ihan ylitsepääsemättömiä. :D Tämän malli on Dropsin sivuilta, mutta lankana käytin villalankaa.

2. Yli kolme vuotta hillottua lankaa  

Löytyy! Eivätkä nämä langat ole varmaankaan ainoita yli kolmen vuoden takaisia lankoja. Mutta nämä kimaltavat langat ostin joskus todella kauan aikaa sitten Lidlistä. Todennäköisesti nämä ovat yli 5 vuotta vanhoja tai peräti yli 10 v. En muista edes tarkkaa vuotta, jolloin olen ostanut nämä. :D Tänä kesänä laitoin näistä kuitenkin huivin puikoille, sillä haluan ikivanhoista langoista päästä eroon, mieluiten neulomalla :D


3. Silmukkakaapelit

Silmukkakaapeleita en omista. Mielessä on kyllä käynyt hankkia, sillä paitojen sovittaminen olisi niin paljon helpompaa. 

4. Pariton sukkaprojekti

Tämä löytyy! Ja vähän useampanakin, sillä olen suunnitellut neulemalleja, mutta jostain syystä olen neulonut osaan vain yhden sukan. Saapi nähdä, saanko vielä niihin ohjeet ja toiset parit. Näiden lisäksi on myös yksi nilkkasukka, joka odottelee pareja. Listasin sen neulemaratonin tavoitteisiin, joten eiköhän se saa parin pian.

5. Avattavia silmukkamerkkejä

Silmukkamerkkejä omistan todella vähän, mutta varmaan niistä löytyy myös avattavia. Tai sitten ei! Käytin pitkään langanpätkiä silmukkamerkkeinä, mutta nyt yritän käyttää ihan merkkejä. On paljon kivempaa, kun on kunnon silmukkamerkit työssä. 

Tässä olivat ensimmäinen osa. Seuraavat osat tästä haasteesta tulossa vielä tällä viikolla. Mutta nyt sinä voisit vastata, että onko sinulla nämä asiat?

2 kommenttia:

 1. Vastaan täällä, koska olen tosi huonosti ollut aktiivinen instassa, ha ha :D
  Sitä paitsi blogit ovat kovin aliarvostettuja tätä nykyä.

  1. Yli vuoden vanha keskeneräinen: löytyy kyllä, Hexapoda-huivi (/Karoliina H. Designs). Neuloin siihen jopa juhannuksena muutaman rivin.

  2. Yli 3 vuotta hillottua lankaa: Voi kyllä! Vuoden 2012 syyskuulta ovat vanhimmat 7veikka-kerät, eli lähes 9-vuotiaita. Ovat siis peräisin aivan neulojataipaleeni alusta. Ihan en päässyt siun ikiin ;)

  3. Silmukkakaapelit: ei ole, eikä taida tullakaan: sen verran vähän villapaitoja tulee tehtyä

  4. Pariton sukkaprojekti: kummallisesti näitäkään ei ole - tällä hetkellä. Teen aina yksi sukka kerrallaan, looppaaminen ei tekniikkana ollut oma juttu.

  5. Avattavia silmukkamerkkejä: kyllä, näistä en luopuisi. Ovat hieman isoja sekä kömpelöitä, mutta on kiva laittaa 1 kpl kiinni johonkin ja sitten katsoa, kuinka paljon saa neulottua yhden päivän aikana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun vastailit, kiitos! Kiva lukea muiden vastauksia :)

   Poista