sunnuntai 11. heinäkuuta 2021

Osallistuin Novitan raitasukkalankakilpailuun!

Viime vuonna Novita järjesti raitasukkalankakilpailun, jonka mainoksen taisin nähdä ihan Novita-lehdessä. Siitä tuli tunne, että tähän pitää osallistua, vaikka sillä hetkellä ei ollut mitään malliakaan mielessä. Suurempi kynnys taisi olla se osallistuminen, ei niinkään palkintosijat. Nimittäin mulle oli todella suuri juttu jo se osallistuminen! Niinpä sukatkin ovat aika tavalliset, enkä niiden hienouteen panostanut vaan pikemminkin muutamaan pikkuyksityiskohtaan.


Tässä ne ovat! Aika perussukat, joissa yksityiskohtina on pompulat, resori ja kärjen aaltomainen kuvio. Itse asiassa minulla ei ollut kovin paljon aikaakaan suunnitella näitä, sillä aika viime tipassa sain idean osallistua. Mutta silti olen aika tyytyväinen näihin ja ennen kaikkea siihen, että rohkenin osallistua. Tänä keväänähän Novitalla oli se kaarrokeneulekilpailu, mutta sen jätin jo aika suosiolla väliin. En nimittäin millään olisi ehtinyt osallistua siihen ja neuloa villapaitaa. Muutenkin en ole vielä siinä vaiheessa, että suunnittelisin villapaitoja, vaikka niiden neulomisesta pidänkin. Jatkossa voisin edelleenkin osallistua vastaavanlaisiin kilpailuihin, mutta toivottavasti varaisin enemmän aikaa suunnittelutyölle. 


Näitä suunnitellessa mielessä oli talvi ja lumi. Vaikka sininen ei ole kovin suosikkiväri, niin oli jotenkin alusta lähtien selvää kuitenkin, että lankavalintani on nimenomaan sininen. Lankana on muumilanka ja valkoinen on perinteistä seiskaveikkaa. Sukat ovat 38/39 kokoiset ja voi olla, että menevät lahjaksi jossain vaiheessa jollekin. 

Olipa kivaa kuitenkin osallistua tähän sukkakilpailuun, ja taidan jatkossakin osallistua enemmän vastaavanlaisiin kilpailuihin, jos vain on sellainen fiilis. Tämän kilpailun kolme voittanutta työtä esiteltiin Novitan viimeisimmässä numerossa. Vielä en ole niitä neulonut, mutta aika mielenkiintoisia sukkia nekin! Kantsii tsekata ne!

Oletko sinä osallistunut villasukkakilpailuihin vai tyydytkö vain neulomaan voittotöitä?

2 kommenttia:

  1. Kivoilla sukilla osallistuit raitalankasukkakilpailuun! Itsekin olen tyytyväinen että uskalsin osallistua ja vaikka en pärjännytkään, taisi sukkakuvani olla jossakin Novitan instasivuilla tai jossain. Se tuntui tosi hyvältä ja aion myös jatkossa osallistua, jos vain kilpailu on sillä lailla mielekäs, että innostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva että säkin osallistuit! Nämä suunnittelukilpailut ovat kyllä kivoja. :)

      Poista