perjantai 2. heinäkuuta 2021

Kesäkuun kulutus: Lankoja ja paitasuunnitelmia

Jos tässä parit edelliset kuukaudet menivät lankaostoitta, niin kesäkuussa sitten tulikin muutamia lankaostoja. Mutta en sinänsä kanna niistä huonoa omatuntoa, sillä ne olivat harkittuja ja tulevat suunnitelmiin. Nyt on luvassa siis katsaus kesäkuun valmistuneisiin käsitöihin ja lankaostoihin. Kulutetut langat: 479 g

Ostetut langat: 1050 g

Kesäkuussa tuli ennätysvähän valmistuneita töitä ja valmiit työt ovatkin ihan yhdellä kädellä laskettavissa. Olen kyllä mielestäni neulonut, mutta ehkäpä sitten suurempia projekteja ja ne eivät ole vielä tulleet valmiiksi. Kesäkuussa myöskään purkamiselta ei vältytty ja purin eräät oranssit sukat, sillä en ollut varma, olisiko lanka riittänyt. Aion kyllä neuloa sen mallin, mutta lyhytvartisina sukkina, niin lanka riittää varmasti. 

Lankoja ostin ex temporeesti yhden 150 g kerän Cittarista, kun se kerä oli alennuksessa. Se on kyllä jo aloitettu ja siitä tulee seuraava oma malli. Toinen ostos tapahtui Novitan verkkokaupasta, kun sain pitkään haaveilemaani asiaan tilattua langat. Sitä en ole vielä aloittanut, mutta olen kyllä hahmotellut sitä. Kolmas lankaosto oli puolestaan langat kesätoppiin. Tiesittekö muuten, että fiksuruoan sivustolla on myös lankoja? ;) Ei mikään suuri valikoima, mutta itsellä oli mielessä tietty malli ja tietyt langat, niin sain ne sieltä kaikista halvimmalla. Tästä on hyvä aloittaa heinäkuu ja toivoa, ettei  tule pahemmin lankaostoja. Ikinä ei kuitenkaan voi tietää ;)

Näillä tunnelmilla heinäkuuhun! Miten sinun heinäkuusi on alkanut?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti