torstai 29. heinäkuuta 2021

Neulemaraton: Onko sulla -haaste, osa II

Tässä tulee neulemaratonin Onko sulla -haasteen toinen osa. Kaikki nämä kysymykset löytyvät woolmeoncefibersin instagramista. 

6. Käsinvärjättyä lankaa

Löytyy! Keväällä ostin yhden vyyhdin kimaltavaa lankaa, joka on käsinvärjätty. En ole vielä malttanut neuloa sitä. Jostain syystä säästelen aina kivoja lankoja. Lankojen värjäys on asia, johon en ole vielä hurahtanut, enkä tiedä, tulenko edes kokeilemaan. Kivaa se varmasti on ja ihana olisi hypistellä lankoja ja saada niihin mieluisat värit. Mutta homma vaikuttaa myös aika työläältä ja tilaa vaativalta ja ehkä hieman sottaiselta? Joten ihan mielelläni jätän tämän niille, jotka sen osaavat ja ostan sitten heiltä niitä vyyhtejä.


7. Reissumuistolanka 

Monen olisi varmaan helppo vastata tähän että on. Mutta minun piti ihan miettiä, että olenko jostain reissulta ostanut lankaa. Tänä vuonna olen tilannut lankoja netistä niin paljon, että harvemmin on ostanut suoraan kaupasta. Mutta löytyihän näitä kuitenkin. Kävimme Mikkelissä ja paikallinen lankakauppa tupsahti eteen, niin pitihän se poiketa. Siellä oli vielä pieni ale, niin muutama kerä tarttui mukaan. Ostokset ovat siis kuvassa näkyviä Teeteen Salla -keriä, ja odotan innolla, että pääsen kokeilemaan niitä. Luultavasti syksyllä jokin sukkamalli näistä keristä tulee.

8. Joku mysteerineulontana neulottu

Harvoin osallistun mysteerineulontoihin, mutta taitaa löytyä esimerkiksi viime vuoden adventtisukat. Lasken ne nyt mysteerineulonnaksi, sillä kyllähän siinä paljastettiin aina tietty osa kerrallaan ja lopputulos oli mysteeri. Muita mysteerineulonnoilla neulottuja töitä ei varmaankaan sitten löydy.

9. Jokin työ kesken, jolla osallistun johonkin kaliin

Ei taida olla. Mikään keskenkeräisistä ei taida liittyä mihinkään yhteisneulontaan. Aina joskus osallistun kyllä yhteisneulontoihin, mutta tällä hetkellä en ole osallistumassa mihinkään (ainakaan tietääkseni). 


10. Neuleohjekirja, josta et ole neulonut vielä mitään

Urban Knit -kirja. Siitä en ole vielä ehtinyt neuloa mitään. Mutta tiedän kyllä, että tulen neulomaan. Nyt on vain niin paljon kaikkea muuta neulomista mielessä, etten ole ehtinyt. Ihastelin viimeksi neuletakkia kirjasta, ja se olisi kiva neuloa, mutta en tiedä, olisiko se liian haastavaksi ensimmäiseksi työksi. Näin sen eräällä neuleyoutubekanavalla. 

No niin tässä olivat haasteen toisen erän kysymykset. Vielä on jäljellä viimeiset kysymykset ja ne ovat luvassa piakkoin. Nappaa tästä kiva haaste omaan blogiisi tai kerro kommenteissa näihin sinun vastaukset!

2 kommenttia:

 1. 6. Käsinvärjättyä lankaa: Löytyy kyllä, turhankin monta vyyhtiä. Samalla tavalla tulee jemmattua ne kauneimmat kerät odottamaan, josko löytyisi projekti johon haluaa käyttää kyseiset langat.

  7. Reissumuistolanka: viimeisin ostos taitaa olla kahden vuoden takaa Lahdesta, josta ostin kolme rouva Silmusolmun värjäämää sukkalankavyyhtiä. Yleensä reissuilta tulee ostettua lankaa lähes poikkeuksetta, jos vain saan ujutettua paikallisen kivijalkakaupan reitin varrelle ;)

  8. Mysteerineulontana neulottu: olen tosi osallistumaan mysteerineulontoihin, eli vastaus on ei ole ^___^'

  9. Jokin työ kesken, jolla osallistun KAL:iin: ei ole, olen myös todella huono osallistumaan yhteisneulontoihin. Knit Along on tosin yksi ruutu neulebingossani, hahah. Naurahdin myös tuolle siun "ainakaan tietääkseni"-lisäykselle xD

  10. Neuleohjekirja, josta et ole neulonut vielä mitään: Vaihtoehtoja riittää vaikka kuinka, laitetaan tähän "Synkät kuteet" /Vuorisalo, Duktig.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun vastasit, näitä on niin kiva lukea :)

   Poista