perjantai 13. elokuuta 2021

Elokuun keskeneräisiä

Toivottavasti tämä ei ole epäonnen päivä kenellekään, vaikka perjantai 13. onkin. Ajattelin nyt kuitenkin kirjoitella hieman keskeneräisistä käsitöistä. Siitä, mitä odotan elokuulta, kirjoittelin jo aiemmin ja sen voi lukea täältä .

(Nämä pienet sukat ovat neulottu Dropsin Baby Merinosta ja malli on oma kokeilu.)

Tähän mennessä noista asioista ei ole vielä toteutunut kauheasti tai siis odotan kyllä edelleen pimeyttä, mutta ehkäpä tällä hetkellä aamuyön pimeyttä. :D Illat ovatkin jo suhteellisen pimeitä. Vielä on ollut sen verran lämmintä, etten ole voinut käyttää lyhythihaisia puseroita. Päätin myös odottaa Neulematkalla -kirjaa kirjastosta ja en ehkä ihan vielä hanki sitä. Saan kyllä odottaa sitä todennäköisesti koko syksyn, sen verran pitkä varausjono on. 

Viime aikojen neulomiset:

** pieniä vauvan sukkia. Löysin ikivanhoja lankakeriä, joista olen ajatellut neuloa pieniä vauvan sukkia. Vauvan pienistä sukista ja vaatteista tulee aina niin hyvälle mielelle. Tätä hyvää mieltä tarvitaan tämän hetkisessä maailmantilanteessa.

** Keväaurinkohuivi osa 2. Edelleen olen vanhojen lankojen etsimisoperaatiossa ja neulon tätä huivia vanhemmista lankakeristä. Tämä tulee olemaan enemmän ohjeen kaltainen, mutta 4.osio on korvattu omalla pitsikuviolla.

** On the beach paidan aloittelua vol. miljoona. Ei vaadi enempää sanoja :D


Omien lankavarastojen läpikäymisessä on etunsa. Löysin yhdestä paidasta jäänyttä lankaa ja etsin siihen hieman lisää toista lankaa ja päätin, että näistä voisi neuloa huivin. Vielä ei ole ohje tiedossa, mutta huivi tulee jossain vaiheessa. Ihanaa, kun voi löytää "uutta" lankaa omista jemmoista :D

Lisäksi jämälangat ovat pyörineet mielessä ja olen mahdollisesti löytänyt kivan ohjeen, johon voisi myös yhdistää sellaisia ikivanhoja jämäkeriä ja purettuja lankoja. Nimittäin Coziest memories -peitto vaikuttaa kivalta pienien jämälankojen neulomiseen. 

Novitan uusimmasta lehdestä on myös aloitettu ensimmäinen ja toinenkin työ. Molemmat ovat kesken, mutta eivätköhän nekin joskus valmistu.

Mitä sinä olet neulonut viime aikoina? Vai onko vielä neulejumi päällä?

4 kommenttia:

  1. Tilasin juuri Novitan uusimman lehden, syksy 2021. Enkä millään malttaisi odottaa että se kilahtaa postilaatikkoon. Voisitko antaa minulle juuri-kirjoneulesukkien aloitussilmukkamäärän, kokoon 43-44. Ostin jo langatkin ja voisin aloittaa tässä viikonloppuna ennenkuin lehti tulee. Terveisin, Malttamaton :)

    VastaaPoista
  2. Super iso kiitos! :)

    VastaaPoista