lauantai 7. elokuuta 2021

Heinäkuun kulutus: Pieniä ostoksia ja jonkin verran valmistuneita

Heinäkuussa tuli ostettua lankaa jonkin verran, mutta myös valmistuneita töitä kohtuullisesti. Ostetut langat ylittivät valmistuneet työt, vaikka valmistuneita töitä tuli kuitenkin lähemmäs 10. Tästä voisi päätellä, että taisin neuloa pieniä ja kevyitä töitä. :D


Ostetut langat: 950 g

Valmistuneet työt: 545 g

Kaikille ostetuille langoille on kyllä jo suunnitelma valmiina. Langat ostin paitaan ja toiset kerät ovat varmasti jonkin syksykuukauden sukkapari. Heinäkuun helteet veroittivat sen verran neulomisintoa, että en taipunut mihinkään kovinkaan vaativaan neulomiseen enkä ohjeista neulomiseen. Neulomistyöt olivat lähinnä helppoja ilman ohjetta tapahtuvia neulomistöitä. Kaikki työt taitavat olla sukkia, mutta lähinnä lyhytvartisia sukkia, enkä malta odottaa, että pääsen esittelemään niitä täällä. Suurin osa pitää vielä päätellä, päätteleminen ei oikein kuulunut suosikkipuuhiin heinäkuussa. 

Heinäkuussa myös päätin, että haluan yli 10 vuoden lankakeristä eroon ja neuloin sitten Novita Keto -keristä vauvan pieniä sukkia. Helle ei veroittanut niiden neulomista :D Ne menevät sitten jossain vaiheessa jonnekin synnytyssairaalaan tai kirkolle. 

Katsoinpa muuten huvikseni viime vuoden heinäkuun tilastoja ja huhheijakkaa, minkä määrän ostin silloin lankaa. Pieni puolustus toki, että silloin seiskaveikan keräkoko muuttui ja jostain syystä piti ostaa niitä 150 g keriä jemmaan. Viime vuonna ei tainnut edes kuumuus verottaa neulomista, sillä myös valmiit työt olivat yli kilon. Tästä vielä linkki viime vuoden heinäkuun vastaavaan postaukseen.

Elokuulta odottaisin myös, että saisin keskeneräisiä edistettyä ja ehkäpä jotain muuta valmiiksi kuin villasukkia. Omien mallien edistäminen olisi suotuisaa, sillä niitä on jonossa odottamassa.

Mitä sinä neuloit heinäkuussa? Vai verottiko helle neulomisintoa? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti