perjantai 27. elokuuta 2021

Elokuun vika perjantai

Tästä on tullut kyllä tapa, että vilkuilen hieman vuoden taakse ja niinpä nytkin. Piti nimittäin vähän vakoilla, että mitä on ollut mielessäni vuosi sitten elokuussa. Jos vuoden takaiset asiat kiinnostavat niin, klikkaa tänne postaukseen. :D Vuosi sitten haaveilin ompelemisesta ja olin jopa tehnytkin pari kangasmaskia. Tällä hetkellä en ole haaveillut yhtään ompelemisesta, olenkohan vain luovuttanut sen suhteen ? :D Ja en ole myöskään ommellut yhtään kangasmaskia. Noihin maskeihin alkaa olla jo aika kypsä ja ei kyllä yhtään edes huvita ommella sellaisia :D


Mutta mistä inspiroidun tällä hetkellä?

** Eläimet, marjat, yksinkertaisuus. Olen huomannut, että inspiroidun (käsitöissä) tällä hetkellä eläimistä. Piti kaivaa pari omaa luonnostakin esiin, josko saisi niitä vihdoin puikoille. Sekä kaivella viime vuoden Novitan sukkalehti esiin, siellä oli myös eläinaiheisia sukkia. Ne mallit muuten löytyvät jo Novitan sivuilta täältä.

** Huivit. Kun toinen kevätaurinkohuivi tuli valmiiksi, niin aloitin yhden toisen huivin, joka ei ole Neulematkalla -kirjasta vaan Novitan vanhemmasta lehdestä, mitä olin jo miettinyt pidempään. Tähän valitsin langat omista kätköistäni. Tämä syksy on saanut musta huivineulojan ja jopa villasukkien neulominen on jäänyt vähemmälle.

Keskeneräisissä tällä hetkellä on huivi, toppi, paita ja sukkia. Eipä noista keskeneräisistä oikein etene muut kuin huivi. Se on juuri sellaista parasta aivot narikkaan neulomista, että on ollut suorastaan terapiaa tässä maailmanmenossa. 

Viime vuonna olin myös innostunut neulekirjoista, mutta onkohan se vain jokin jokasyksyinen juttu? Nimittäin sitä samaa innostustahan on ollut liikkeellä myös tänä vuonna. Viime vuonna myös intoilin mustikkapiirakoista ja tein jopa tänne mustikkapiirakkavertailun :D Noh, tätä ei ole kyllä luvassa tänä vuonna oikeastaan ihan siitä syystä, että mustikkasato on ollut todella surkea tänä vuonna. Olen harmitellut sitä todella paljon, mutta eipä se auta kuin niellä tappio. En ehkä muutenkaan olisi leiponut niin paljon mustikkapiirakoita kuin viime vuonna, sillä olen löytänyt yhden kivan sokerittoman ohjeen, jolla leivon nykyisin lähes kaikki piirakat. 

Mistä sinä inspiroidut tällä hetkellä? Onko se kirjoneule, palmikot, pitsineule vai mikä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti