tiistai 10. elokuuta 2021

Novita Syksy 2021 -lehdestä omat suosikit

Tilasin pitkästä aikaa Novitan lehden ja nyt saan nauttia seuraavista neljästä numerosta kotiin kannettuna. Näistä ensimmäinen tuli jo ja onpa aika kivaa, kun saa pitkästä aikaa oman käsityölehden, josta inspiroitua! Mulle on tullut Novitan lehti varmaan joku yli 10 vuotta sitten viimeksi ja viime ja tämän vuoden aikana ostin muutamia irtonumeroita neuloosin vallassa. Ajattelin jatkaa edelleen näitä pieniä sneak peak -postauksia, joissa kerron omia suosikkeja lehdestä. 


 

1. Virkattu nalle

No onhan se nyt aika söpö, vai? :D En ole kovin suuri virkattujen eläimien ystävä, mutta silti löydän itseni aina näistä tilanteista, kun ihailen niitä. Tästä tuli kyllä jo pienoinen toive ja sopivat langat ja virkkuukoukku on jo etsitty valmiiksi. 2. Villasukat Isoveli -langasta

Aika perusvillasukat, jossa pientä palmikkoa. Katsoin ensin, että nämä ovat seiskaveikasta, mutta ovatkin Isoveli -langasta. Melkein jo päätyivät puikoille, mutta en omista Isovelilankaa, niin eivät sitten päätyneetkään :D Näissä on kiva palmikko yksityiskohtana sekä tuo nurjakerros, mikä melkein näyttää siltä, että resori olisi käännetty tms. Veikkaan, että nämä tulee tehtyä jossain vaiheessa. 

3. Palmikkomekko

Tämä <3  Sari Nordlundin suunnittelema upea palmikkomekko! Katseeni kiinnittyi tähän upeaan palmikkomekkoon, vaikka en ole varma, että tulisiko käyttöä itselle. Taidan tyytyä vain haaveilemaan tästä, sillä se on niin upea. 


 

Muitakin kivoja malleja lehdessä oli. Nämä olivat sellaiset ensimmäiset suosikit lehdestä. Lehdessä oli myös kiva pipomalli, joka on neulottu uutuuslangasta. Siihen ajattelin kyllä soveltaa jotain omista kätköistä löytyvää lankaa. Myös Ronja Hakalehdon suunnittelemat villasukat kiinnostaisi neuloa. Ne ovat kirjoneulesukat, mutta kuvio vaikuttaa helpolta, joten ne ehkä onnistuisivat minultakin. 

Lisäksi lehdessä oli kaarrokeneulekilpailun voittajat. Niistä yksi nousi omaksi suosikiksi, mutta taidan vielä vähän odotella sen neulomisen kanssa.

Oletko sinä jo tutustunut Novitan Syksylehteen? Mitä pidit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti