torstai 5. elokuuta 2021

Jäätelöarvostelussa: Magnum Ruby

Joskus nuorempana pidin Magnum- ja Classic -jäätelöitä toistensa kilpailijoina ja yleensä aina valitsin Classicin. Minusta Magnumissa oli liian paksu ja kova suklaakuorrutus päällä pieneen suuhun. Mutta noiden vuosien jälkeen enpä tosiaan muista, milloin viimeksi olisin edes syönyt magnumjäätelöä. Mutta koska kesä, jäätelöt ja hetkessä eläminen, niin päädyimme ostamaan pinkit Magnum Ruby jäätelöt. Nyt on luvassa siis arvostelua tästä jäätelöstä.


+ herkullinen, hyvä jäätelökoostumus (Tällä tarkoitan sopivan kermaisuutta :P )

+ houkutteleva pakkaus

+ sopivan kokoinen eikä ainakaan liian pieni :D

Tämä jäätelö oli sellainen perushyvä jäätelö. Ehkä odotin houkuttelevan pakkauksen lisäksi jotain vähän enemmän. Tai sitten tuota Ruby -suklaata on hehkutettu enemmän ja odotukset olivat korkeita sen takia. Valkosuklaa maistui hyvin, mutta vadelmanmaku jäi vähän liian etäiseksi. Minusta joskus magnumit olivat vähän liian makeita, mutta tämä ei kyllä ollut (tai sitten makuaistini on kadoksissa :D). En tiedä, onko jäätelö vai oma makuni muuttunut. Kyllä tällä sokerinhimon sai tyydytettyä, ja makeutta riitti, mutta minusta se ei ollut liian makea. Ei siis missään nimessä huono (mikään jäätelö ei ole huonoa... :P ) ja arvosanaksi annan 3/5.

Seuraavaksi taidan pysyä pakettijäätelöissä. Tämä oli tällainen pieni jäätelöpuikkoarvostelu. Oletko sinä maistanut tätä magnum ruby -jäätelöä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti