tiistai 3. elokuuta 2021

Elokuulta odotan...

Heinäkuu vaihtui elokuuksi, mutta vielä on kesää jäljellä :) Elokuu on minusta täysin vielä kesäkuukausi. Mutta ajattelin nyt kuitenkin listata vielä juttuja, joita odotan elokuulta.


 

** pimeneviä öitä. Tää on sinänsä vähän hassua, että ensin odotetaan valoisaa aikaa ja sitten toivotaan että olispa pimeää :D Mutta kaipaisin silleen espanjamaista fiilistä, että yöt olisivat kyllä pimeitä, mutta muuten valoisaa ja lämmintä. Nimittäin olen vain todennut, että lapsi nukkuu huonommin näin valoisaan aikaan. Eli todellakin odotan pimeitä öitä. Ei sen pimeyden tartte tulla kello 16.00 vaan se vois tulla kello 21.00.

** neulottujen kesäpuseroiden käyttöönottoa. Kesä on ollut ihan paras kaikkine lämpöineen ja hellelukemineen, mutta odotan kyllä, että pääsisin ottamaan käyttöön jo neulepuseroitani. Vaikka ovatkin lyhythihaisia, mutta en pysty käyttämään niitä heinäkuussa. Ja kesätopit jäi tälle kesälle neulomatta, joten ehkä pienesti niidenkin etenemistä odotan. 

** syksyistä lämpöä. Toivon, että elokuu ja vielä syyskuukin olisivat aurinkoisia ja lämpimiä. Ei niiden tarvitse olla hellekuukausia, mutta sopivasti lämpimiä eikä ainakaan sateisia.

** Sari Nordlundin Neulematkalla -kirjaa. Tästä olen nähnyt jo ensimmäiset kuvat IG:ssä joten todellakin odotan, että saisin tämän käsiini. En usko, että kirjaston kappaletta saan käsiini elokuussa, vaikka aika alkupäässä olenkin varausjonossa. Mutta toivottavasti syksyn aikana saisin tämän! 

** neulomisinspiksen kasvamista.  Jollain tasolla heinäkuu meni leppoisasti, enkä ottanut neulomistöistä mitään stressiä (en yleensäkään kyllä ota). Varmaan siksi neulominen jäi hieman taka-alalle koko heinäkuussa. Odotan elokuulta ja syksyltä omien ideoiden lisääntymistä! Nimittäin lankani odottavat puikoille pääsyä sekä ideani toteuttamista!

Mitä sinä odotat elokuulta ja tulevalta syksyltä?


2 kommenttia:

  1. Ihanaa kun joku muukin nauttii syksyn lämpimistä päivistä: Sellaisista kuulaan kirkkaista hetkistä, kun muutama pilvi leijailee taivaalla ja ilmassa tuoksuu syksyn kirpsakkuus - mutta silti voi olla t-paita päällä ja nautiskella ainutlaatuisesta hetkestä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin! <3 Onneksi nyt viime vuosina syksy on näyttänyt parastaan ja toivottavasti se jatkuu tulevina vuosinakin :D

      Poista