tiistai 17. elokuuta 2021

Jäätelöarvostelussa: Valio mokkapala-toffee

Koska vielä on kesää jäljellä, niin vielä voi tehdä jäätelöjuttuja blogiin :D Ja eipä hätää, teen kyllä myöhemminkin näitä jäätelöarvosteluita. Ihan vain siksi, koska rakastan jäätelöä <3 Tästä jäätelöstä mulla oli todella suuret ennakkoluulot ja ei välttämättä niin hyvät. Tuli sellainen mielikuva, että jäätelön seassa on sellaisia mokkapalataikinamuruja tai siis sitä mokkapalaosuutta (ei kuorrutusta). 


Kuinkas sitten kävikään, kun maistoin? Valion mokkapalatoffee on kyllä täysin kymppi plus tähän mennessä -kaikista- jäätelöistä. <3 Rakastuin tähän jäätelöön ja on heittämällä paras kaikista! Liekö sitten ne epäilevät ennakko-odotukset vai mitkä, mutta en olisi voinut kuvitella, kuinka hyvää jäätelö on. Ensinnäkin, se mokkapalan maku tulee siitä kuorrutuksesta eikä siitä taikinaosuudesta :D Ja miten se maku onkaan saatu niin aidon mokkapalan makuiseksi. Mun suosikki nyt ja aina siihen asti, kunnes joku parempi tulee vastaan :D

Mutta ymmärrän kyllä tämän jäätelön epäilijöitäkin. Jos ei makeasta pidä niin paljon eikä varsinkaan mokkapaloista, niin tämä jäätelö ei varmasti ole ykkösuosikki. Mun mielestä Valio voisi tehdä hieman isommassa koossa, sillä eihän pieni purkki riitä ollenkaan :D Viime aikoina olen myös pienesti huomannut, kuinka jätskialtaat ovat olleet hieman tyhjempiä kuin ennen eli toivottavasti tämä jäätelö ei ole lopetuslistalla! Toivottavasti se tyhjyys on vain kesän syytä :D

Arvosana: 5/5

Oletko sinä jo maistanut Valion mokkapala-toffeeta? Mitä pidit?

4 kommenttia:

 1. Tämä täytyy maistaa! Ihan samanlainen ennakkoluulo oli, että kakkutaikinaa jätskissä, jäk.

  VastaaPoista
 2. Ekalla kerralla oli loppunut kaupasta mutta nyt oli taas jädehyllyt täytetty. Ja kyllä tämä ON hyvää! Just oikea mokkamaku. Mä tykkää mokka/kahvimausta vähän kaikessa mutta harvoin osuu maku näin kohdalleen. Kiitos suosituksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä vain! :) Ihanaa, että tykkäsit! Siis todellakin niin herkkujäätelö että eilen piti ostaa meillekin purkki kotiin.

   Poista