tiistai 24. elokuuta 2021

Kirja-arvostelu: 3 x suosikkini Vilukissan villapipot

Pipokausi on alkamassa ja nyt viimeistään pipomallit puikoille. :D Ajattelin kirjoittaa nyt hieman kirjasta, jonka sain pr-lahjana jo aikaisemmin. Pahoittelut, että nyt on ollut neulekirjajuttuja viime aikoina aika peräkkäin, jos joku niistä ei pahemmin välitä. Aiemmin kirjoittelin Vilukissan villasukista miehille, ja kirja noudattaa visuaalisesti samaa kaavaa. Pipot ovat sinänsä kivoja neulottavia, sillä silloin ei tarvitse neuloa kahta kappaletta niin kuin villasukissa. (Ellei nyt sitten halua neuloa kahta pipoa... :D )

(Kuvassa Casia malli)

Voihan se olla, että lämpö saattaa jatkua vielä syyskuulle, mutta on se kuitenkin hyvä jo varautua pipokeleihin. Ja sitäpaitsi jos nyt aloittaa pipon neulomisen, niin se on sitten jo valmis, kun viileät kelit ovat täällä. Ajattelin tässä postauksessa esitellä kolme omaa suosikkiani tästä kirjasta. Kirjassa ei ole ihan kaikki pipot kirjoneulepipoja vaan yksi suosikkinikin on pintaneulepipo. Tämän kirjan malleissa erityisen kivaa on se, että mallit ovat helppoja myös kirjoneulealoittelijoille.

(Kuvassa Ensimmäinen)
 

Omat suosikit:

** Casia -kirjoneulepipo. Voi olla, että värit miellyttivät tässä mallissa, mutta kuvio näyttää myös helpolta.

** Ensimmäinen. Tämä pintaneulepipo vaikuttaa sellaiselta peruspipolta ja itse valitsisin väriksi myös valkoisen.

** Valhalla -kirjoneulepipo. Aiemmasta kirjasta tein tämän mallin kirjoneulesukat ja kiva, että kuvio sai jatkoa, sillä se on kiva ja helppo. Ja tästä saisi kivan setin lahjaksi: samaa sarjaa sukat ja pipon. 

(Kuvassa Valhalla)

Kirjassa jotkut mallit ovat hitusen erikoisiakin omaan makuun, mutta ainakin kirja tarjoaa jokaiselle jotakin. Suosittelen tutustumista kirjaan, jos pipot ovat mielessäsi ja kirjoneule oma juttusi. Ja vaikka ei olisikaan, niin kirjaa on kiva selata inspiraatiota etsien. Kipin kapin kirjastoon siis, niin saa uusia inspiksiä !

Oletko neulonut vielä pipoa tänä syksynä? Itse en ole, vaikka eräs malli on puikoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti