tiistai 12. lokakuuta 2021

Benecol OAT uutuustuotteita

Aiemmin kirjoittelin Elovenan uutuustuotteista, ja nyt ajattelin jatkaa samalla teemalla Benecol OAT-tuotteiden kanssa. Tykkään erityisesti tällaisista tuotteista, jotka voi napata mukaan laukkuun tai ottaa eväsretkelle mukaan. En ole aiemmin kovin paljon kauratuotteita käyttänyt, ja jo siksikin on kiva päästä maistelemaan uusia makuja. Näissä tuotteissa erityisesti plussaa on kotimaisuus, sokerittomuus (ei lisättyä sokeria) ja kierrätettävyys. 

*pr-tuotteita, saatu

Kauran maku ei myöskään juuri pahemmin edes maistunut. Tarkkamakuiset saattavat maistaa kauran maun, mutta minusta se ei ole mitenkään huono asia. Viime vuosina olen tykästynyt yhä enemmän ja enemmän sokerittomiin valintoihin ja hihkaisin kyllä innosta, kun näissä tuotteissa ei ole lisättyä sokeria. Tuotteiden makeus tulee marjoilla, hedelmillä ja kauralla. 

Tuotteet lupaavat myös alentaa kolesterolia, jopa 2-3 viikon kuluessa.

 

Omat suosikkituotteeni on mansikka ja mango. Mansikka maistuu mansikalta ja siinä ei maistunut kauran maku kyllä yhtään. Mango puolestaan tuo vaihtelua mansikan rinnalle. Kolmas suosikkimakuni näissä on vadelma-mustikka, joka ei myöskään kyllä hävinnyt yhtään mansikalle tai mangolle. Vadelma-mustikassa tosin vadelma olisi voinut maistua vähän enemmän.

Nämä löytyvät jo kaupoista ja suosittelen maistamaan, josko näistä löytyisi uusi suosikkisi. Nämä ovat myös helppoja eväitä ottaa mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti