sunnuntai 17. lokakuuta 2021

Memories -villasukat Arabia x Novita -sukkalehdestä

Ensimmäinen työ, joka valmistui Arabia x Novita -sukkalehdestä on Memories. Valitsin ehkä vähän tietoisestikin suht helpon työn. Toiseksi valintaan liittyi se, että langat löytyivät omista lankavarastoista. Nämä sukat olivat kyllä helppo neuloa ja neulominen onnistuu TV:tä katsellessa eli monimutkaisia kaavioita tai kuvioita ei ohjeesta löydy. Neuloin nämä kuitenkin hieman lyhyemmiksi ohjeesta poiketen. En nimittäin osaa käyttää kovin pitkiä villasukkia. Soveltaminen onnistui helposti, kun loi 50 s (koska valepalmikko) eikä tehnyt lisäyksiä tai kavennuksia varressa ja varren jätti noin pohkeen puoliväliin asti tai jopa hieman alle. (Pari silmukkaa kannattaa kuitenkin kaventaa ennen kantapäätä).


 

Lankana on Novitan seiskaveikka ja puikot olivat 3,5. Meiltä ei löydy valitettavasti sitä arabian astiastoa, josta malli on saanut alkunsa. Mutta kaunis se astiasto on ja minusta sukatkin ovat kauniin yksinkertaiset. 

Minusta oli kiva, että lehdessä on myös helppoja neuleita eivätkä kaikki ole vain vaikeita kirjoneulekuvioita. Vaikka neulomisessa on kivaa itsensä haastaminen ja uuden oppiminen, mutta itse kaipaan välillä ihan perushelppoja neuletöitä. Oikeastaan koskaan en tylsisty pelkkään oikeaan tai nurjaan. Ne ovat niitä parhaita tv:n katselutöitä. 

Mitä sinulla on puikoilla tällä hetkellä Arabia x Novita -sukkalehdestä? Vai onko mitään?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti