lauantai 2. lokakuuta 2021

DIY: Köynnös -villasukat - Ohje saatavilla

Hiphei, vihdoinkin uusi ohje on täällä. Tämä piti alunperin julkaista jo kesäkuussa, mutta niin ne suunnitelmat vain muuttuivat ja kaikkea odottamatonta tuli väliin. Mutta edelleen parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Halusin luoda ohjeen hieman ohuemmillekin sukille, ja niinpä nämä sukat saivat alkunsa. Itse olen neulonut ohjeen sukat Novitan Nalle -langasta, mutta muutakin vastaavaa (100 g = 260 m) lankaa voi hyvin käyttää. En ollut aiemmin ohuen langan ystävä, mutta ajatus paksummista villasukista ei oikein houkuttanut kesäkuussa. 

Odottamattomat suunnitelmat olivat mm. se, että mejate -verkkokauppa, jossa myynnissä oli neuleohjeitani, loppui ja tilalle piti etsiä uusi vaihtoehto. Tällä hetkellä neuleohjeet ovat myynnissä siis vain Ravelryssä ja Payhipissä. En ole vielä löytänyt samanlaista kivaa suomalaista vaihtoehtoa, mutta etsinnät kyllä jatkuvat.

Tässä suora linkki: Payhip.com:in

Ravelry: Ravelry ohjeeni

Jos et jostain syystä halua käyttää kumpaakaan edellämainituista, niin voit ostaa ohjeen myös suoraan minulta laittamalla sähköpostia. Paluuviestissä saat maksutiedot ja toimitan ohjeen, kun maksu on saapunut. 
 
Neulesuunnittelua on kyllä täällä taustalla tehty, vaikka se ei ehkä blogissa ole näkynyt. Välillä on ollut luovan ihmisen luomisblokkeja, mutta aina niistä selvitään. Neuleohjeiden suunnittelu on kyllä kivaa, vaikka osittain työlästäkin. Pidän siitä, ja tulen sitä tekemään jatkossakin. Saatan kyllä silti luopua siitä kuukausi per  sukkaohje -tavoitteesta, sillä se ei todennäköisesti tule toteutumaan :D 

Tämä neuleohje on sekoitus pitsiä ja palmikkoa ja siitä olin jo pidempään haaveillut. Näihin tarvitset yhden lankakerän esimerkiksi Novita Nallea ja kolmosen puikot (tai käsialasi mukaan). Yritän muuten jatkossakin tehdä ohjeita, jotka olisivat sopivia yhdelle 100 g lankakerälle.

Kivoja neulehetkiä ja mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti