tiistai 5. lokakuuta 2021

Jäätelöarvostelussa: Omenapiirakkajäätelö

Nyt tulee sen verran erikoinen jäätelö arvosteluun, etten tiedä edes, milloin viimeksi olen ostanut jäätelöä Lidlistä (ennen tätä jäätelöä siis). Välillä sitä ehkä hieman haikailee sellaisten erikoisempien jäätelöiden perään, joita Suomessa ei lähtökohtaisesti ole. Vaikka ne eivät ehkä nousisi suosikiksi, on silti kiva maistella erikoisia makuja. En yleensä ole ostanut jäätelöitä Lidlistä, oikeastaan ihan tuntemattomasta syystä. Ei vain ole siellä poikennut pahemmin jäätelöhyllyille. Taisin olla omenapiirakkahimoissani, kun ostin tämän, sillä se kuulosti hyvältä idealta. Hieman jännittynein ja ristiriitaisin fiiliksin avasin paketin. Ennakko-odotukset eivät olleet kovin suuria, koska en usko, että saksalainen jäätelö pärjää suomalaisille jäätelöille :D


 

Kuinkas sitten kävi?

3/5. Joka on asteikollani ihan hyvän jäätelön merkki. Jäätelö on ihan syötävää ja ihan hyvääkin, mutta  omat ennakko-odotukseni pitivät pintansa. Saksalainen jäätelö ei voita suomalaista jäätelöä. Jäätelössä maistui omena, vaikkakin jollain hieman erikoisemmalla vivahteella. Olisin toivonut, että jäätelön päällä olevat muruset olisivat olleet kaurahiutaleita, eikä piirakan muruja. Jäätelö ei ole niin kermaista, joihin olemme tottuneet Suomessa. Mietin jäätelöä syödessä, että apua, kukakohan sen loppupaketin syö, sillä ihan ensimmäiset lusikalliset eivät olleet voitokkaita. Keksin myös siinä samalla syödessä, että tämä jäätelö olisi oikeastaan kaikista parasta omenapiirakan tai kauraomenapaistoksen päällä. Ja siten taidan loppujäätelön syödäkin. :D Nyt kun ensimaistelusta on mennyt jo tovi, niin uskon, että jäätelöpaketti tulee syötyä eikä se jää pakastimen pohjalle. 

Ei voita suomalaisia jäätelöitä, mutta ei ole kyllä pahaakaan. Tämä saattaa olla Lidlissä kausimaku, eli en tiedä, saako tätä ympäri vuoden. Itse asiassa mun yksi todella kaukainen lempparijäätelö on ollut Lidlistä joku pähkinäjäätelö eli kyllä siellä Saksassakin osataan tehdä jäätelöt. En tosin ole syönyt sitä jäätelöä pitkiin, pitkiin aikoihin, mutta aikoinaan se oli ihan ehdoton suosikki. <3 Muistan kun ostin aina pakastimeen sitä useita paketteja.

Pidätkö sinä hieman erikoisimmista jäätelömauista? Entä, oletko maistanut omenapiirakan makuista jäätelöä?

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti