perjantai 19. marraskuuta 2021

Keskeneräisiä käsitöitä Novita Talvi 2021 -numerosta

Koska omat suosikit -postaus Novitan talvinumerosta jäi tekemättä, niin ajattelin nyt hieman kertoa, mitä minulla on kesken lehdestä. Eihän se tietenkään vieläkään olisi myöhäistä tehdä sitä postausta, mutta tehdään tämä nyt eri tavalla. 

Keskeneräisiä on siis tällä hetkellä kaksi käsityötä:

** Alsta -liivi

** Nesna -huivi


Tämä on myös ennenkuulumatonta, että jo kaksi on aloitettu, sillä yleensä en ole tainnut aloittaa näin montaa työtä näin nopeasti lehdestä. Mutta en voinut välttää tuota ihanaa palmikkoliiviä ja se oli oikeastaan ykkössuosikkini lehdestä. <3 Mietin pitkään, että miten käytän sitä, mutta keksin ainakin yhden asukokonaisuuden, joten eiköhän sille käyttöä tule. Huivin taisin aloittaa ennen liiviä, sillä se on aika helppo ja sopiva työ kiireiden rinnalle. Teen kuitenkin huivia ohjetta pidemmäksi - tai oikeastaan siihen asti, kunnes yksi kerä on neulottu. En myöskään neulo huivia ohjeessa mainitulla langalla vaan Dropsin floralla, sillä se on odottanut jo pääsyä huiviin pidempään. Sitä jäi taannoin paidasta ja olen jo pitkään halunnut neuloa sen pois. Katsotaan siis, kuinka pitkälle neulon huivia. 

** Saura -neulepusero. Tähän ihastuin myös, sillä raidat ja kohoneule näyttävät kivalta. Vähän jotain pientä twistiä perusraglanpuseroon. Mutta en ole kuitenkaan vielä aloittanut tätä. Koska yllämainittuun liiviin tuli ostettua langat, niin se täytyy ainakin tehdä ensin pois. Tähänkin paitaan pitäisi ostaa langat ensin ja tarkoitus on kuluttaa omia lankavarastoja eikä ostaa lisää :D Ehkä keksin omista lankavarastoista tähän langan, jolloin ei tarvitsisi ostaa lankaa.

Lehdessä oli myös muutamia kivoja jouluneulomisia kuten iso joulusukka ja neulemekko. Nämä ovat kyllä vasta ajatuksentasolla, enkä tiedä, tulenko neulomaan niitä. Mekko on ainakin aika vaikea minulle, sillä siinä on kirjoneuletta. Mutta aina sitä saa ihailla <3 Joulusukkaa voisin peräti yrittääkin, mutta mietin myös käyttötarkoitusta sille. Olen kuitenkin tehnyt viime vuonna joulukalenteripussukat, niin en tiedä, olisiko myös tälle käyttöä. No, eipä se vanhene ja voihan sen neuloa vaikka ensi vuoden jouluksi. 

Reetan malliston neuleet ihastuttivat kyllä eniten lehdestä ja toivottavasti saisinkin nuo kaksi keskeneräistä valmiiksi piakkoin ja käyttöön jo tälle talvelle. 

Oletko sinä tutustunut Novitan talvinumeroon? Mitä on päätynyt puikoille, jos on päätynyt?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti