torstai 4. marraskuuta 2021

Lokakuun kulutus: Novita -lehdestä inspiroiduttua

Oma lankavarasto on kyllä hirvittänyt lokakuussa. Pitäisi myös ehkä ajatella enemmän, että ne nyt on vaan lankoja ja kulutetaan kun ehditään :D Suurin osa langoista on varmaan sukkalankoja ja esimerkiksi Drops Parisia, jota olen ostanut viime tai edellisvuonna alesta. Saattoi niille olla silloin joku suunnitelma, mutta suunnitelmat muuttuvat. Ei tästä nyt pitäisi ottaa mitään sen suurempaa ongelmaa, mutta haluaisin vaan jonkin kivan säilytysratkaisun langoille. Saatoin kyllä jo keksiäkin sen, mutta se vaatisi nyt aikaa, että sen saa tehtyä. Lokakuu piti olla nollatulos ostoissa, mutta toisin kävi. Kiitos tästä kuuluu Novitan talvinumerolle!  Inspiroiduin nimittäin Novitan lehdestä ja saatoin innostua tilaamaan langat erääseen liiviin. Enpä muuten ole vielä tehnyt tänne Novitan lehdestä suosikkiohjeet -postausta, mutta instagramissa olen kyllä kertonut niistä. Tämä talvinumero on myös kiva ja löysin muutamia juttuja sieltä, joihin iskin silmäni. Saa nähdä, milloin ja miten ne päätyvät puikoille. 


Kulutetut langat: 810 g

Ostetut langat: 900 g

Eipä paljon jäänyt kulutus ostoista. Ei se olisi vaatinut kuin yhden (aikuisten) sukkaparin, mutta kaikkea ei ehdi. Taidan olla neulonut enemmän lasten ja vauvojen sukkia viime aikoina, kun niistä ei kovin paljon tule grammoja kulutukseen. Neulottujen töiden määrä lokakuussa oli kyllä aika suuri, mutta tosiaan niitä pieniä sukkapareja. Yksi virkattu työkin tuli tehtyä hetken mielijohteesta, nimittäin tiskirätti. Kokeilin mallia ja se oli ihan kiva. Ajattelin listata jatkossa näissä aina myös keskeneräisiä töitä.

Keskeneräiset työt lokakuussa:

** Niina Laitinen Ensisilmäyksellä malli. Ollut kesken jo pidempään. Ei vain oikein jaksa tuijottaa ohjetta samalla kun neuloo.

** Kesätoppi. Olen miettinyt, että pitäisikö purkaa vai jatkaa. Enkä ole tehnyt päätöstä kumpaankaan suuntaan.

** Pallokas -sukat. Innostun ja sitten se innostus lopahtaa :D En ajatellut näitä kuitenkaan vielä purkaa.

** Huivi. Tätä olen kyllä neulonut aina silloin tällöin.

** Miesten sinivalkoraidalliset sukat

** Alsta -liivi. Tämän neulominen on ollut aika keskiössä iltaisin.

** Pieniä sukkapareja. Kastesukiksi ja muihin hyväntekeväisyyskeräyksiin. Lasten sukat ovat vain ihania ja niitä tulee neulottua niin mielellään.  

** Viime vuoden Novitan sukkalehden malli. 

Ja koska en välttämättä aina muista kaikkia keskeneräisiä, niin jostain saattaa silti aina pilkistää näiden lisäksi jokin muu kuin yllämainittu keskeneräinen. Viimeksi kun kerroin keskeneräisistä, niin taisin mainita pipon. Mutta sen olen purkanut, sillä en yksinkertaisesti muistanut, missä vaiheessa siinä olin. Olisi pitänyt tehdä lisäykset kerralla, eikä keskeyttää. Päätin siis purkaa koko työn, koska voin aloittaa sen aina uudelleen, kun se oli niin alussa.

Mitä sinulla on kesken tällä hetkellä? Entäpä miten meni lokakuu; ostitko lankoja vai keskityitkö neulomaan niitä pois?

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti