keskiviikko 17. marraskuuta 2021

Jäätelöarvostelussa: Nick's chocolate brownie

Pitkästä aikaa taas jäätelöiden pariin! Menikin hetki, jos toinenkin, kun jäätelöt eivät olleet mielessä ja onkin kiva päästä kertomaan Nick's:n jäätelöistä mielipidettä. Olen sinänsä perinteisten jäätelöiden ystävä ja en ole niin koommin innostunut näistä 'tervellisemmistä' jäätelöistä. Ideana siis ihan paras, mutta kun herkuttelen, niin herkuttelen sitten suosikkijäätelöilläni. Jotenkin sitä ei 'uskalla' ostaa uutta jäätelöä, koska se voikin olla 'pahaa'. (Jäätelökö pahaa? Never :D) Mietin pitkään kaupassa, että minkä jäätelön otan testiin Nicksin valikoimista ja päädyin perinteiseen suklaajäätelöön. Järkeilin sen olevan sellainen valinta, johon ei tarvitsisi pettyä missään nimessä :D


Minulle tämä jäätelö meni aivan tavallisesta, herkullisesta suklaajäätelöstä ja oli todella hyvää. En ole sen koommin suklaapalojen ystävä jäätelössä, mutta eivät ne mitenkään pahoja olleet tässä. Tästä jäätelöstä ei huomannut mitenkään, että on vähäkalorittomampi jäätelö. Nick's:n jäätelöissä ei ole siis yhtään lisättyä, valkoista sokeria ja muistaakseni tämä on siis makeutettu mm.erytritolilla. Tähän lähtökohtaan jäätelö oli aivan kuin tavallinen, sokerillinen suklaajäätelö. Jos olisi jokin makutesti, niin en varmaan olisi osannut yksilöidä, että tässä ei ole valkoista sokeria. 


Turhaan olin epäilevä tämän jäätelön suhteen, sillä ihan hyvä suklaajäätelö (ellei parempikin) kuin muut suklaajäätelöt. Nicksin tuotteet ovat muutenkin minusta todella hyviä. Ne maistuvat kuin muukin suklaa ja ovat silti parempi vaihtoehto kuin sokerillinen suklaa. Tai näin ainakin järkeilen, että ovat parempia vaihtoehtoja, vaikka ei näitäkään tietenkään kannata joka päivä syödä paljon. Olin jossain vaiheessa 'koukussa' niihin Nicksin "kismetsuklaapatukoihin", sillä nekin olivat ihan yhtä hyviä kuin kismetit. Täysin sokeriton elämä onnistuisi kyllä ihan hyvin, sillä herkutella pystyisi esimerkiksi Nicksin tuotteilla. 

Oletko sinä maistanut Nicksin jäätelöitä tai muita tuotteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti