tiistai 9. marraskuuta 2021

Pandan uutuustuotteita jouluun

Joulu on suklaiden ja muiden herkkujen aikaa ja kiitos siitä, että joulu on vain kerran vuodessa. Nimittäin tuo suklaiden ihan valtavan suuri määrä, joka näkyy jo lokakuussa kaupoissa. Yleensä pyrin välttämään joulusuklaaostot, mutta jos kotiin saapuu pr-paketti uutuusherkkuja, niin siinä onkin sitten vaikeampi välttää niitä :P Kiitos Orkla ja Panda! <3 Nyt on jo joulun odotus avattu blogissa niin voin kirjoittaa sitten näistäkin hyvällä omallatunnolla!


Ihan kaikkia näitä en aio kyllä itse syödä, sillä edelleen yritän välttää kaikkia karkkeja ja suklaita sen sokerin vuoksi. Minusta sokerittomia suklaita saisi olla myös enemmän, isoilta makeisvalmistajilta, että vinkki vain ;) Kun ne tulevat näin suoraan kotiin, niin vaatisi kyllä aikamoista itsekuria, ettei sorru näihin. :D Viime vuonna taisi olla jo vastaavanlaisia Pandan konvehteja ja tuo uudet lakusuklaa ja suklaatryffeli kuulostavat liian hyviltä ;) Iso suklaalevy menee kyllä lahjaksi, sillä siinä on ihan liikaa meidän perheelle. 


Lakut ajattelin pitää meillä, sillä lakuihin muutenkin saatan olla sortunut tässä sokeritonta elämää viettäessä. Huomaan myös tietyn kierrätyssilmän katsovan noita tuotteita, sillä mitäköhän noista purkeista saisi aikaan tyhjinä? Edellinen pandan purkki on sukkalottopurkkina ja se on vallan mainio kaikkiin arvontoihin yms. Jämälankaminäni näkee rasiassa jämälankarasian, mutta niitä saattaa olla jo vähän liikaa. Ensinhän nuo täytyy kuitenkin syödä ja vasta sitten ne pääsee uusiokäyttöön. :D

Kiitos vielä kerran Orkla ja Panda! Nämä varmasti lämmittävät vastaanottajia! 

Mitä sinä maistaisit ensin? Entä onko lokakuu liian aikaista joulusuklaille kaupoissa? Nyt on marraskuu, mutta musta ainakin tuntuu, että joulusuklaat ovat lisääntyneet koko ajan viikko viikolta kaupoissa.

2 kommenttia:

 1. Oih mikä ihanuus herkkupaketti. Suklaa on mun pahe tai ilo;) Kaikenlainen laku ja lakulla maustettu houkuttelee mutta kun laku ei sovi mun elimistölle. Kaliumin tuotanto menee sekaisin.
  Tuommoinen Säde tarvii varmaan ostaa ku se on melkein mun sukunimi (Sädevuo);)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehdottomasti! Sehän on vähän niin kuin nimikkosuklaa sitten :D

   Poista