tiistai 23. marraskuuta 2021

Hyvän mielen kirjavinkki

Ajattelin vinkata teille ihanan hyvän mielen kirjan. Koska kissoista ja kirjoista ei vain voi kirjoittaa liikaa :D Erityisesti tämä iskee varmasti kissaystäviin, mutta muutkin todennäköisesti pitävät tästä kirjasta. Kirjan kansikin on jo aika hurmaava. Yksinkertaisesti en vain voi olla pitämättä kirjasta, sillä se saa minut aina hyvälle tuulelle. Kirjoja on kertynyt tässä vino pino, mutta valitsin sieltä tämän kirjan, jota aloin lukea. 

Kirja saatu pr-tuotteena.

Kirja saa todellakin ajatukset muualle tästä maailmasta ja omasta elämästä. Tämän kirjan lukemisesta  nauttii, sillä se on niin hyvän mielen kirja. Kirja voi olla alussa vähän surullinen, mutta luotan siihen, että käy hyvin (ja käykin!). En ole vielä kovin pitkällä kirjassa, mutta innolla jo odotan, että minkälaiseksi kirjan juoni muodostuu. 

Nyt kun sekä kuunnellut äänikirjoja että välillä lukenut fyysisiä kirjoja niin huomaa, että jotkut kirjat toimivat paremmin fyysisenä kirjana. Löysin näitä Rachel Wellsin Alfie -kirjoja kyllä äänikirjoina, mutta jotenkin tuntuu siltä, että tämä toimii paremmin, kun lukee tekstin. Luulen, että muutkin Alfiet menevät lukulistalle, kun tämän olen saanut luettua. 

Oletko sinä jo lukenut Alfie -kirjoja? Ovatko kissat lähellä sydäntäsi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti