lauantai 4. joulukuuta 2021

Aika neuloa tonttulakki!

Monissa blogeissa näkyy tänäkin vuonna erilaisia joulukalenteripostauksia ja joulukalenterijuttuja. Itse ajattelin seurata niitä vain lukijan ominaisuudessa, mutta kyllä täälläkin blogissa joulu tulee näkymään. Olen jo pidempään miettinyt, että mitä kaikkea jouluista olisi voinut tehdä blogin puolelle. Koska en kuitenkaan saanut mitään sellaista kivaa suoranaista ahaa -ilmiötä, niin teen vain fiilispohjalta tänne jouluisia postauksia. Voi olla, että joku pieni, jouluinen, ilmaisohjekin on tiedossa, mutta en vielä sano varmaksi sitä. 

 

Linkki ohjeeseen: Ravelryyn

Sillä välin muistuttaisin tonttulakin neuleohjeesta, joka on ravelryssä. Sen ehtii neuloa vielä jouluksi ja sitä on kiva käyttää ulkonakin. Olen aiemmin lähes joka vuosi tehnyt jonkinlaisen tonttulakin ja on kiva huomata, kuinka ne postaukset edelleen ovat suosittuja. Joten, nyt on siis ihan virallinen ja kunnon ohjekin tonttulakkiin eikä vain summittaisia ohjeita. Toki ne aiemmatkin tonttulakit ovat vielä löydettävissä blogista.  Tonttulakin ohje on siis lapselle.

Luvassa on piakkoin myös lisää kirjavinkkejä eli ne kirjat, jotka luin/kuuntelin marraskuussa sekä marraskuun kulutus ja ostot. Siellä olikin monta mielenkiintoista! Joulukuussa olen myös valmistellut jouluista kirjavinkkiä ja en malta oikein odottaa, että pääsen itsekin sen kirjan pariin. Mielessä on ollut myös jonkin kivan reseptin julkaisemistakin, sillä viime resepteistä on jo aivan liian pitkä aika. 

Nyt nautitaan joulusta ja joulun tunnelmasta! Kivaa joulun odotusta kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti