sunnuntai 12. joulukuuta 2021

Joululahjavinkki neulojalle: Myssyfarmin Knit -setti

Mulla ei yleensä käy suuri onni missään arvonnoissa, mutta marraskuussa kävi. Voitin Myssyfarmin Knit -paketin eräässä Instagram -arvonnassa. Se myssyhän piti myös heti neuloa ja mietin siinä samalla, että tämähän olisi kiva lahjaidea neulojalle. Paketissa oli kaikki tarvittava; tupsua ja tupsun tekovälineitä myöden.


Tämä on kyllä maailman helpoin myssy ja sen neuloo päivässä ellei jopa nopeimmat muutamassa tunnissa. Pipofiilis oli kyllä kateissa aina marraskuuhun asti, mutta sen jälkeen olen neulonut innolla pipoja. Mielessä on vain, että mikäs pipo seuraavaksi. Tämä pipo on kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan kiva ja käyttökertoja sille on jo tullut useita. Eri värinen tupsu viimeistelee pipon ja halusin vaalean pipon, sillä yleensä talvitakkini ovat mustia tai muita tummia värejä. Värikkäät ja vaaleat pipot kruunaavat talvipukeutumisen itsellä, kun se pukeutuminen on niin tummaa muuten. 

Eli tässäpä vielä viime hetken joululahjavinkki neulojalle, mikä sopii myös vähemmän neulovalle ihmiselle. Pipo on nimittäin maailman helpoin pipo neuloa. Ja jos nyt ei ehdi enää tilaamaan sitä Myssyfarmin sivuilta, niin aina voi tehdä sellaisen itsekin: kaupasta pari kerää lankaa ja puikot ja pakettiin. Paketti valmis! 

Oletko tutustunut Myssyfarmin lankoihin tai pipoihin? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti