maanantai 6. joulukuuta 2021

Marraskuun kulutus: Kässämessutilausta ja pieniä valmistuneita

Marraskuu on aina vaikeampi pitää kuukautena, jolloin ei ostaisi lankaa, koska kässämessut. Vaikka en tänäkään vuonna messuille mennyt fyysisesti, niin silti tuli tilattua yksi lankatilaus kässämessuviikonloppuna. Joten marraskuu ei jäänyt nollaostoille. Marraskuu jää mieleen myös kuukautena, jolloin suunnitelmia oli paljon, mutta neuleaika vähissä. Maailman meno myös ahdistaa tällä hetkellä, joten olen suunnannut energiani ja mieleni lankoihin ja neulomiseen. Perustelen kuitenkin Novita -tilausta sillä, että tein järkiostoksia, enkä esimerkiksi hamstrannut seiskaveikkaa (koska sitä on jo kaapissa yllin kyllin) ja tilasin sellaisia lankoja, joita minulla ei ole. Osa näistä on jo neulottukin. Paitsi oops, Black Friday -tilauksessa taisi tulla seiskaveikkaa! No sen perustelen sillä, että kerälle tuli hintaa pari euroa. :D

 


Kulutus: 705 g

Ostot: 1650 g

Marraskuu jää myös päällimmäisenä mieleen kuukautena, jolloin neuloin paljon pieniä vauvan sukkia, koska oli menossa niin monia neulehyväntekeväisyyskeräyksiä. Lisäksi marraskuussa on tullut neulottua: huivia, lapsen villapaitaa, pipoa, pantoja kaikkien sukkien lisäksi.

Keskeneräiset:

** Niina Laitinen Ensisilmäyksellä malli. Edelleen kesken!

** Kesätoppi. Todennäköisesti jatkan, mutta nyt ei ole ollut aikaa tämän neulomiseen. Neulominen jäänee ensi vuoteen!

** Pallokas -sukat. En pura, koska haluan nämä valmiiksi!

** Miesten sinivalkoraidalliset sukat. Valmistunee joululahjaksi. Toivottavasti.

** Alsta -liivi. Edelleen kesken, mutta valmistuu pikkuhiljaa.

** Lapsen villapaita. Oma malli ja lankana Novitan artesaani. Pitäisi taas jatkaa tätäkin. 

** Oma sukkamalli. Kyllä, vihdoin olen myös aloittanut omaa sukkamallia pitkästä aikaa. 

** Sukkia. Aina on jokin sukkapari jossain tekeillä. Helppo mukaan otettava työ!

Hups, keskeneräisiä on kertynyt. Mutta jotain muutosta on tapahtunut kuukauden sisällä kuitenkin. Yksi huivi on tullut valmiiksi ja on aloitettu sellaisia töitä, joista olen haaveillut jo pidempään. Marraskuussa neuleaikaa verotti myös sairastelut tai pitäisikö sanoa, vaikka se myös lisääntyi jonkin verran niiden myötä :D No niin tai näin, mutta ei sitä neuleaikaa siltikään ollut liiaksi. Ideoita on vain liikaa ja aikaa rajatusti. :D Pikkuhiljaa kuitenkin kaikkien keskeneräisten kanssa. Kyllä ne sieltä joskus valmistuvat tai sitten päätyvät purkuun. 

Näillä keskeneräisillä kohti vuoden viimeistä kuukautta! Mistä sinä muistat tämän vuoden marraskuun? Neuloitko? Valmistuiko työt? 

Ai niin, hyvää itsenäisyyspäivää! Tänään on vapaapäivä ja ehkäpä enemmän aikaa neuloa! :)

2 kommenttia:

 1. Keräilyhän kuuluu ihmisen perusvaistoihin, joten on aivan tuiki tärkeää muistaa harjoittaa tätä viettiä ;)
  Ja lankojen värikartathan muuttuvat aika ajoin, joten on toimittava kun hetki sen sallii.

  Marraskuussa olin myös sairaana, joten yhdet kappaleet villasukkia valmistuivat kuin huomaamattaan. Toivottavasti siellä alkaa olo jo helpottamaan vähä kerrassaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep, itse taidan vähän liikaakin harjoittaa tuota keräilyviettiä! :D

   Poista