keskiviikko 1. joulukuuta 2021

Palmikkopipon ohje saatavilla

Olen ollut palmikoiden ystävä aina. Vaikka välillä palmikot tökkivät, enkä niitä neulo, niin silti ne ovat mielessäni. Olen täälläkin maininnut monesti palmikkopipoista, ja neulonut niitä muutamia. Vihdoin marraskuussa sain myös ohjeen tehtyä yhteen palmikkopipoon, jonka neuloin jo aiemmin tänä vuonna. Ja vihdoinkin ohje on nyt saatavilla nyt joulukuun kunniaksi ja talvikauden alussa! 


Ohje löytyy Ravelrystä ja Lankajengi -nimisestä verkkokaupasta (ja suoraan minulta). Uskon, että tulevaisuudessa ohjeitani on enemmän ja enemmän Lankajengissä. Tykkään, että jokin suomalainen vaihtoehto olisi myös saatavilla neulojille ravelryn lisäksi. Tähän mennessä muita ohjeita en ole ajatellut siirtää Lankajengiin eli aiemmat ovat vain ravelryssä ja payhipissä ja suoraan minulta ostettavissa. 

Ravelryssä: Palmikkopipo

Lankajengissä: Palmikkopipo 


Neulominen on kyllä niin fiilispohjalta tapahtuvaa hommaa. Olen nyt tosissaan aktivoitunut ohjeiden kirjoittamisessa, koska tykkään siitä. Tykkään suunnitella ja tykkään pistää ideat paperille. Tykkään oikeastaan kaikesta, mitä kuuluu neuleohjeiden tekemiseen. Tulossa on myös muitakin ohjeita, kunhan saan vain niitä viimeisteltyä ja tehtyä. Palmikkopiposta sen verran vielä, että välillä vain täytyy odottaa oikeaa hetkeä. Ja nyt oli aika saada tämä julki! Pöytälaatikossani on paljon kaikkea suunnitelmia, luonnoksia ja valmiita ohjeita, mutta koska etenen aika fiilispohjalta koko ajan, niin aika näyttää, mikä on seuraava ohje. Tämäkin pipon ohje oli oikeastaan itsellekin todella yllätys, mutta fiilis ja intuitio oli oikea sen suhteen ja nyt oli aika. Pipo sai nimekseen Omalla polulla, sillä mielestäni se kuvaa hyvin pipon kuvioita ja elämää yleensä. Sekä viime että tämä vuosi on ollut monella sellaista oman polun etsimistä ja olen varma, että jokaiselle on varattu täällä juuri omanlaisensa polku. Pitää kuunnella omaa ääntä, sydäntä ja vaistoa! Välillä se voi olla vaikeaa, mutta onnistuu kyllä, kun antaa aikaa <3 

Ohjeiden julkaisut jännittävät aina todella paljon, sillä silloin tietää, että on omalla oikealla polulla. Mutta nyt takaisin hommiin ja neulomisiloa kaikille! Ja superiso kiitos kaikille viesteistä, tuesta, kyselyistä palmikkopiposta ja kaikesta muustakin! Ilman teitä ei olisi (välttämättä) tätä ohjettakaan! <3

Tykkäätkö sinä palmikkopipoista?

2 kommenttia:

  1. Onnea uudesta ohjeesta! Minustakin palmikot ovat kauniita mutta joskus minua ärsyttää tehdä niitä, kun pitää pelailla sen apupuikon kanssa ja olen joskus ranteeni rasittanut palmikkoja neuloessa. Mutta kyllä vielä joku päivä taas palmikkojakin neulon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, apupuikot ovat kyllä välillä rasittavia eikä sovi kaikkiin tilanteisiin. Mullakin on kyllä kausia jolloin palmikot eivät maistu mutta sitten taas palaan jossain vaiheessa niiden pariin! :)

      Poista