lauantai 25. joulukuuta 2021

Tarinoita Instagram -kuvien takaa: Palmikkopipo ja lapsen villasukat

Näin joulun välipäiville ajattelin tehdä postauksen, joissa kerron muutamia tarinoita kuvien takaa. Ensimmäisenä tarina tuon palmikkopipon kuvausten taustalta. Olen aika huono kuvaamaan julkisilla paikoilla, mutta viime aikoina en ole nyt sen koommin enää välittänyt, jos nyt joku katselee, kun puistossa kuvaan huivia tai pipoa tai mitä ikinä. Siinäpä sitten tuotan viihdettä samalla :D Palmikkopipoon halusin kuvat meren rannalta ja tiesin, minne suunnata. Arvostan kyllä valokuvaajia, sillä itselläni meni reilusti yli tunti kaikkiin kuviin ja samalla sain pienen flunssankin :D Paikka oli ulkoilureitin varrelta, ei kylläkään minkään ruuhkaisan, mutta kyllä siitä ohi kulki ihmisiä, kun kuvailin. Yksi kiva koirakin tuli tervehtimään samalla :D

Ohje palmikkopipoon täältä: Lankajengi

Näiden pienten lehtikuvioisten sukkien takaa ei sinänsä löydy mitään yllämainitun tarinan kaltaista tarinaa. Kuvasin ne ihan kotona, mutta ehkäpä pieni tarina silloin, kun neuloin niitä. Olin jo alkuvuodesta neulonut muutamakin erilaista lehtikuvioista sukkamallia, joskaan niistä mikään ei päätynyt ohjeeseen asti, kun en ollut vain tyytyväinen niihin. Ne olivatkin useamman kuukauden jossain ihme välitilassa, etten niille tehnyt juurikaan mitään. Kunnes sitten sain idean lapsen lehtikuvioisiin sukkiin ja neuloin nämä noin illassa tai parissa. Asiat vain loksahtelivat paikoilleen ja sain kun sainkin lehtikuvioisten sukkien ohjeen. Samaan aikaan tuli todella paljon hyväntekeväisyyskeräyksiä julki ja sekin vaikutti ohjeen syntyyn.

Ohje lasten lehtikuvioisiin sukkiin täältä: Ravelryssä

Tässä samalla pientä neulomispuuhaa välipäiville, jos sellaista joku kaipailee. Mikä ihana syy käpertyä sohvalle neulomistöiden kanssa. <3 Kivoja joulupyhiä kaikille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti