sunnuntai 13. helmikuuta 2022

Arabia x Novita: Rypälesukat

Joulukuussa selailin taas Arabia x Novita -sukkalehteä ja sieltä valikoitui rypälesukat tehtäväksi. Olin näitä aloittanut jo pariin kertaan eri langalla, mutta aiemmat yritykset joutuivat aina purkuun. En saanut kuitenkaan mallia pois mielestäni ja päätin tällä kertaa kokeilla seiskaveikalla. Päätös osottautui hyväksi, sillä sukatkin tulivat valmiiksi. Ohjeessa taisi olla Novita Nalle -lanka (vai venla?), mutta jostain syystä minulla tuli niillä langoilla aina liian pienet sukat. Siis niin pienet, etteivät ne olisi mahtuneet kenellekään jalkaan. Ehkä jollekin todella, todella pienelle vauvalle, mutta ei juuri muulle. 


Sovelsin kyllä ohjetta sen verran, että jätin kirjoneuleen pois jalkaosasta, sillä en olisi saanut sitä sovitettua kantapään jälkeen. Ohjeessa oli jokin muu kantapää kuin vahvistettu, mutta päädyin vahvistettuun, koska se on helpoin itselleni. Sukat ovat ehkä n.3-vuotiaan kokoa. Varmaan olisi ollut fiksumpi tehdä värit toisin päin, jolloin jalkaosa ei olisi ollut valkoista. Nyt tuntuu, että jalkaosa tulee kyllä likaantumaan liian helposti :D Nämä menevät lahjalaatikkoon, josta sitten joskus jollekin lahjaksi tai hyväntekeväisyyteen. Ai niin, kärjessä taisin myös soveltaa ja neuloa sädekavennukset.

Arabia x Novita -lehti oli kyllä itselleni mieluinen ostos, sillä sieltä on tullut vieläkin neulottua ja uskon, että edelleen neulon lehdestä jotain. Tällä hetkellä ei taida olla sieltä mitään puikoilla, mutta jossain vaiheessa varmaan taas on. Minusta siellä on ihan aloittelijoillekin sopivia kirjoneuleita - no ainakin sovellettuna jos ei muuten :D

Neulotko aina ohjeen mukaan vai sovellatko?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti